Referenssi: Suomen Yliopistokiinteistöt

HANKKEEN TIEDOT

Asiakas:
Suomen Yliopistokiinteistöt Oy

Työntekijöiden määrä:
27 hlöä

Valmistuminen:
2017 

Suomen Yliopistokiinteistöt Oy (SYK) on valtakunnallinen kampuskehittäjä, joka omistaa ja kehittää kiinteistöjä pääkaupunkiseudun ulkopuolella sijaitsevilla korkeakoulukampuksilla. SYK kehittää vetovoimaisia kampuksia ja luo mahdollisuuksia alueelliselle kasvulle yhdistämällä tieteen ja tutkimuksen, elinkeinoelämän ja eläväisen kaupungin. Asiakkailleen SYK tarjoaa tehokkaita tilaratkaisuja sekä heidän tarpeitaan vastaavia, kustannustehokkaita tiloja.

SYK:n toimintatapaan kuuluu kehittää aktiivisesti, kokeilukulttuuria hyödyntäen, myös yrityksen omaa työympäristöä. Tällä kertaa uusi työympäristö päätettiin toteuttaa remontoimalla toimitila Tampereella, Hervannan kampuksella. Kyseessä oli yrityksen kolmas monitilaratkaisun mukainen toimisto.

Kokonaisuus on todella toimiva – olemme hyvin tyytyväisiä uusiin työtiloihin. Neuvottelutilat ovat kovassa käytössä ja toimivat hyvin. Äänekäs työskentelytila on erittäin suosittu. Yhteisöllisyyttä huokuva kahvilanomainen taukotila on toimistomme sydän, joka SYKkii positiivista tunnelmaa, siellä palautuu ja piristyy työpäivän aikana.

Salla Hanhinen, johdon assistentti, SYK

PUOLIKORKEA NEUVOTTELUPÖYTÄ KEINUJAKKAROIN 

Tilassa on monikäyttöinen siirreltävä seinäke, johon on integroitu lasikirjoitus- ja magneettitaulu sekä lisäksi näytön taakseen piilottava kirjoituspinta.

MONIPUOLINEN JA SUOSITTU KAHVI-/TAUKOTILA

Akustiikka kuntoon jäkäläpanelein.

PALAVERIT SEKÄ YHDESSÄ ETTÄ ETÄNÄ

Neuvottelutila Tango soveltuu hyvin myös etäneuvotteluun.

Kiinnostuitko? Autamme mielellämme työympäristön muutosprojekteissa.

Ota yhteyttä

Yhteisöllisyyttä tukevia ratkaisuja

Kalustuksen haluttiin tukevan SYK:n yrityskuvaa, toiminnanmukaista työskentelyä ja henkilökunnan työhyvinvointia. Uutta sisustusratkaisua valittaessa erityistä huomiota kiinnitettiin kestävän kehityksen näkökohtiin sekä ratkaisun ja kalusteiden toimivuuteen. Hyvä työergonomia huomioitiin kalustevalinnoissa. 

Sisustusratkaisun suunnitelmassa tärkeäksi muodostui kalusteiden monikäyttöisyys ja ergonomia, tilojen muunneltavuus sekä kalusteiden liikuteltavuus. Työskentelykulttuurin tueksi haluttiin myös yhteisöllisyyttä tukevia ratkaisuja.

Monikäyttöiset tilat tehtävien mukaiseen työskentelyyn

Uusien toimitilojen sisustusratkaisu perustuu Kinnarpsin Next Office –monitilamalliin, joka kannustaa aktiiviseen, tehtävien mukaiseen työskentelyyn ja tarjoaa monikäyttöisiä tiloja, jotka tukevat eriluonteisia tehtäviä. Innovointinurkkaus sopii yhdessä työskentelyyn ja neuvottelutila Tangon kalusteratkaisu erityisesti etäneuvotteluun.

Toimistossa on viihtyisä kahvilamainen taukotila sekä neuvottelutiloja, joissa kalusteet on valittu ajatellen tilan käyttötarkoitusta: päätös-, innovaatio- ja suunnitteluneukkari.

Tilat tarjoavat runsaasti erilaisia vaihtoehtoja. Taukotilan palloistuimet ovat osoittautuneet suosituiksi, samoin lyhytaikaiseen työskentelyyn tarkoitetut piipahduspisteet sekä kävelytyöpiste.

Hiljaiset tilat tarjoavat mahdollisuuden keskittyneeseen työskentelyyn ja viestinnän ja ajatustenvaihdon on koettu sujuvan mukavasti rennossa yhteistilassa. Tilassa on lupa keskustella ja ideoida äänekkäämmin taustamusiikin soidessa.

YHTEENVETO:

  • Kalustuksen haluttiin tukevan SYK:n yrityskuvaa, toiminnanmukaista työskentelyä ja henkilökunnan työhyvinvointia.
  • Sisustusratkaisu perustuu Kinnarpsin Next Office –monitilamalliin, joka kannustaa aktiiviseen, tehtävien mukaiseen työskentelyyn ja tarjoaa monikäyttöisiä tiloja, jotka tukevat eriluonteisia tehtäviä.

Kohteen tuotteet

Spino

Spino

Leia

Leia

350 Värit & Materiaalit | 15 Varianttia

Plus

Plus

324 Värit & Materiaalit | 12 Varianttia

Deli

Deli

Boullée

Boullée

Plint

Plint

Ava

Ava

DiscXLT neuvottelupöytä

DiscXLT neuvottelupöytä

Flex High

Flex High

Matsumoto

Matsumoto