Referenssi: Kiinteistö Oy Espoon Swing

Kohteen tiedot

Asiakas:
Kiinteistö Oy Espoon Swing

Työympäristö:
Swing House -toimistotalon yhteisölliset työtilat, jotka tarjoavat hyvän fiiliksen toimitiloja Espoossa

Projektiryhmä: 
Sisustussuunnittelu Jenni Kaksonen, Newsec, Minna Kuutti, Project Manager, Swing ja Noora Laitinen, asiakkuuspäällikkö Kinnarps Oy

Erilaisia työtiloja:
Kokoustilat, tauko- ja kahvilatilat, keskittyneen työn tilat sekä aulatilojen kalusteet

Swingissä luodaan tulevaisuutta jo tänään

Swingin toimistotilat mukautuvat erilaisten yritysten tarpeisiin ja vastaavat tämän päivän sekä tulevaisuuden vaatimuksiin. Rakennuksen suunnittelussa on otettu huomioon myös vireyttä ylläpitävän luonnonvalon merkitys - tiloissa toteutuu valon runsaus sekä ilmavuus ja viihtyisyys.

Lähtökohta projektille oli tarjota Huhtamäen pääkonttorikäytössä olleita tiloja "scale-up" eli noin 5-20 henkilön kasvuvaiheen yrityksille. Näille start-up vaiheen ohittaneille firmoille haluttiin tarjota muun muassa omat pienkeittiöt, mutta myös runsaasti erikokoisia yhteiskäyttöisiä neuvotteluhuoneita.
Tämä jälkimmäinen mahdollistaa, että yritysten ei tarvitse esimerkiksi rakennuttaa neuvotteluhuoneita omiin tiloihin, vaan ne pärjäävät tehokkaammilla neliöillä ja todennäköisesti toimitiloihin liittyvät kokonaiskulutkin jäävät näin Swing Housessa pienemmäksi kuin jossain toisessa kohteessa.

Haussa Wau-efekti

Haluttiin myös tehdä Swing House visuaalisesti erilaiseksi. Haluttiin sen yllättävän tiloihin tulijan positiivisesti ja haluttiin jopa hieman hullutella. Kun asiakas tai käyttäjä astuu pääovista sisään, hänelle tulee tunne "wau" eli haettiin erilaista kuin tavanomaista harmautta.

Erilaista ja yllätyksellistä

Swing_045xl.jpg

Erilaisten tilojen ansiosta voit pitää itsesi vireänä ja vaihtaa työtilasta toiseen päivän aikana tehtäviesi mukaan. Swing tarjoaa oman työpisteen lisäksi yhteisiä tiloja sekä monipuoliset kokoustilat.

Swing_067xl.jpg

Erilaiset tilat tarjoavat monia mahdollisuuksia työn tekoon, voit valita perinteisen kokoustilan tai liikkumista rohkaisevat tilat tai rentouttavat hetket taukotilassa. Kahvitauot huokoistavat työpäivää, mutta tilaa voi käyttää myös palaverin pitämiseen ja sähköpostien läpikäymiseen.

papukaijat2.jpg

Swingissä jokainen taukotila on sisustukseltaan erilainen, ja kaikille talon käyttäjille avoin yhteistila on paikka jossa voi tutustua uusiin ihmisiin ja päivittää kuulumiset. Erilaiset istuinryhmät houkuttavat istahtamaan ja vaihtamaan ajatuksia.

“Kinnarpsiin päädyttiin koska he tarjosivat kaikki tuotteet mitä haluttiin ja saatiin parhaiten räätälöityä paketti heidän kanssaan. Ja tietysti hinta joka oli järkevä.”

Eero Ojala, Property Development Manager

Kohtaamiset synnyttävät ideoita

Kohtaa ja inspiroidu. Viihtyisät yhteistilat rohkaisevat vuorovaikutukseen ja tarjoavat mahdollisuuksia keskittymiseen kirjastonurkkauksissa, luovaan ideointiin ja yhteisöllisyyteen avokonttoreissa. Toisiin ihmisiin voi törmätä myös kerrosten välisissä kahviloissa.

Yhteisöllisyyttä edistävät kokoustilat

Swingissä jokainen neuvottelutila on tunnelmaltaan ja sisustukseltaan erilainen, ja antaa kaikille talon käyttäjille mahdollisuuden löytää neuvottelun luonteeseen sopivan ja inspiroivan kokoustilan. Tunnelmia on luotu värikkäillä tapeteilla, kalusteiden toiminnallisuudella, muodoilla ja verhoiluilla.

Keinuvalla jalustalla varustetut Plint-jakkarat tuovat liikettä palaveriin ja puolikorkeat pöydät ja istuimet soveltuvat kokouksessa käytettäväksi etenkin, kun halutaan saada ajatukset virtaamaan energisellä tavalla. Myös seisten kokoustamista on täällä mahdollista kokeilla.

Yhteenveto:

  • Swing House tarjosi Kinnarpsille mahdollisuuden toteuttaa paljon erilaisia, herkullisia tiloja. 
  • Kaikki varattavat kokous- ja taukotilat on varustettu mielenkiintoisilla ergonomisilla ratkaisuilla ja niissä on käytetty poikkeuksellisia värejä ja kalusteyhdistelmiä.
  • Tavoitteena oli tehdä visuaalisesti erilainen ratkaisu, löytää Wau-efekti, joka tuo ihmiset yhteen, edistää keskustelua ja ideointia.

 

 

Kiinnostuitko? Autamme mielellämme työympäristön muutosprojekteissa.

Ota yhteyttä

Kohteen tuotteet

Leia

Leia

350 Värit & Materiaalit | 15 Varianttia

Neo lite

Neo lite

Plint

Plint

Fields

Fields

297 Värit & Materiaalit | 23 Varianttia

Jeffersson

Jeffersson

Neo baarituoli

Neo baarituoli

Matsumoto

Matsumoto

Jeffersson

Jeffersson

Space

Space

Space-kaappi rulo-ovella

51 Värit & Materiaalit | 65 Varianttia