Referenssi: Yrjö ja Hanna kodit

HANKKEEN TIEDOT

Kohde: 
Yrjö ja Hanna kodit, Kiinteistö Oy Kirkkonummen Valkokulta 

Vuosi: 
2015

Tausta

Kiinteistö Oy Kirkkonummen Valkokullassa on 40 palveluasuntoa ja 30 ryhmäkotiasuntoa ikäihmisille. Palveluasumisessa asukas voi ostaa kotona asumista tukevia palveluita, esimerkiksi siivousta, lääkehuoltoa tai ateriapalvelua, yksilöllisen tarpeensa mukaan. Ryhmäkodeissa henkilökunnan palvelu sattavilla ympäri vuorokauden kaikkina päivinä vuodessa.

Yhteistyö oli sujuvaa ja toimitus hoitui ajallaan.

Marja Lehdonmäki, Yrjö & Hanna Oy:n henkilöstöjohtaja

Tavoite

Hoivakodeissa erittäin merkittävää on joustavan ja turvallisen arjen luominen, johon tilojen sisustussuunnittelulla tulee vastata. Kinnarpsin kalusteissa on ergonomisia ominaisuuksia, joilla voi auttaa työntekijöitä jaksamaan paremmin fyysisesti ja henkisesti vaativassa työssä. Toiminnallisten kalusteiden avulla voi myös suunnitella viihtyisiä tiloja ja luoda esteetöntä kodinomaisuutta, joka kohentaa asukkaiden mielialaa.

Sisustusratkaisu

Valkokullassa kalusteratkaisut ovat joustavia ja tiloja voi muuntaa eri käyttötarpeiden mukaan. Tuolit ja pöydät on helppo siirtää tilan käytön muuttuessa esim. ruokailusta jumppatuokion pitämiseen.

Malliston takana ovat monipuoliset yhtenäiset tuoteperheet. Kokonaisuus on visuaalisesti selkeä ja yhtenäinen, kun saman tuoteperheen sisältä löytyvät kalusteet oleskelutilaan, ruokailutilaan ja asukashuoneisiin.

Valkokullassa on käytössä mm. Kinnarpsin mallistoon kuuluvia NC Nordic Caren tuotteita kuten Elin-sarjan tuoleja, nojatuoleja ja sohvia sekä Ellinor säilytyskalusteita. Ruokailutilan Elin-tuolien jalat on varustettu pyörillä hoitohenkilökunnan työn helpottamiseksi. Tuoleja on kahta korkeutta – korkeammista tuoleista on helpompi nousta ylös. Istuinkalusteiden verhoilu on irrotettavaa, helposti puhtaana pidettävä. Raikas punainen ja lämmin oranssi tuovat tilaan lämpöä ja tunnelmallisuutta.

Yhteistyö oli sujuvaa ja toimitus hoitui ajallaan, kertoo Yrjö & Hanna Oy:n henkilöstöjohtaja Marja Lehdonmäki.

Kiinnostuitko? Anna meidän auttaa hoivaympäristön sisustamisessa.

Ota yhteyttä

Hoivaympäristön tuotteet

Elin

Elin

Ellinor

Ellinor

Freja

Freja

Riff

Riff

255 Värit & Materiaalit | 4 Varianttia

Xact

Xact

323 Värit & Materiaalit | 16 Varianttia