Kinnarps Oy
    palvelee sinua         
    Suomessa

Kinnarps Oy on työympäristön asiantuntija, joka tarjoaa monipuolisia sisustusratkaisuja ja -palveluja toimisto- ja julkitiloihin Suomessa.

Ergonomia, laatu ja vähäiset ympäristövaikutukset ovat luonteenomaisia koko toimintaketjullemme.

Olemme pureutuneet monimuotoisuuden ja digitaalisuuden tuomien muutosten ymmärtämiseen, jotta voisimme tarjota parempia tilaratkaisuja. Ergonominen kokonaisuus ja työn sujuvuus luovat kasvualustan menestykselle ja hyvinvoinnille.

Laajasta mallistostamme löytyy ratkaisu useimpiin asiakkaidemme tarpeisiin sekä toimistoihin, oppimisympäristöihin että hoivakohteisiin.

Toimipisteet: Kinnarps Oy:n sisustustalo ja pääkonttori sijaitsee Helsingissä, yrityksen logistiikkakeskus ja varasto taas Keravalla. Omat myyntinäyttelyt sijaitsevat Tampereella ja Turussa, lisäksi useissa muissa kaupungeissa olemme edustettuina jälleenmyyjäverkoston kautta.

Perustamisvuosi: 1990

Työntekijät: Kinnarps Oy:ssä on noin 34 työntekijää

Toimitusjohtaja: Kinnarps Oy:n toimitusjohtaja on Henrik Slotte.

Suomalainen perheyritys: olemme Perheyritysten liiton sekä Suomen Yrittäjien jäsen.

Merkit ja sertifikaatit

KL-Menestyjät-Sinetti-FI-RGB-200px.png

yrittäjät jäsenyrityslogo.jpg

NPS 70

Mittaamme asiakaskokemusta suositteluindeksillä NPS (Net Promoter Score)

Kysyimme* asiakkailtamme Suomessa kuinka todennäköisesti he suosittelisivat Kinnarpsia tuttavilleen. Suositteluindeksimme on nyt 70.
Kiitos kaikille asiakaskyselyymme vastanneille.

*vuoden 2023 asiakaskyselyjen keskiarvo, kyselyt toteuttaa Aktiivitieto.

PERHEYRITYKSEN TARINA

TOIMINNAN ALKUVUODET


Kinnarps Oy:n toiminta alkoi jo vuonna 1988. Silloin yrityksen perustaja Kaj Bergholm toi Suomeen ensimmäisen toimistomoduulin, joka sijoitettiin Katajanokalle. Moduuliajattelu ei oikein ottanut Suomessa tuulta, mutta näyttelymoduulin sisällä olleet kalusteet kiinnostivat asiakkaita kovasti. Siitä alkoi mittava menestystarina. Ensimmäiset toimistokalusteprojektit ja yritystoiminta, joka tänä päivänä työllistää Suomessa n. 40 henkilöä.

YRITYKSEN VAKIINTUMINEN


Kinnarps Oy perustettiin vuonna 1990, eikä enää toimittu moduulista käsin, eikä mahduttu omakotitalon pihavarastoonkaan. Ensimmäinen virallinen kalustenäyttely avattiin 1990 Keravan Palopellonkadulle ja pian sen jälkeen Helsingin Erottajalle.

Pääkonttori sijaitsi usean vuoden ajan Keravan keskustassa, ja edelleen Keravalla on Kinnarpsin logistiikkakeskus vilkkaan Lahdenväylän varrella.
KASVUN VUODET KINNARPSILLA


Kinnarps Oy on myös ehtinyt kokea sukupolvenvaihdoksen, työn toimessa ovat nyt lapset ja Kaj Bergholm toimii hallituksen jäsenenä.

Yritystoiminta on kasvanut tasaisesti vuosien saatossa, kokenut monenlaisia nousu- ja laskusuhdanteita ja kantanut vaikeuksienkin yli. Henkilökuntaan kuuluu edelleen aivan toiminnan alusta asti mukana olleita. Tänä päivänä yrityksellä on omat kalustenäyttelyt Helsingin lisäksi Turussa ja Tampereella. Maan kattavaa palvelua tarjoavat myös jälleenmyyjät, joiden verkosto ulottuu suurimpiin kaupunkeihin.

KATTAVA KOKONAISPALVELU


Kinnarps Oy:n pääkonttori ja sisustustalo sijaitsee Helsingin Pukinmäessä, aivan Kehä I:n tuntumassa.

Yritykselle on myönnetty laatu- ja ympäristösertifikaatit ISO 9001 ja 14001, sillä vastuullinen sekä luontoa kunnioittava toimintatapa on yritykselle ominaista.

Vuonna 2016 Kaikki Valmiina -kokonaispalvelu sai Avainlippu-tunnuksen ja työympäristön muutokseen liittyviä palveluita on kehitetty jatkuvasti. Kauppalehden Menestyjä-seritfikaatti on myönnetty yriykselle monta kertaa, viimeksi vuonna 2020.
TOIVOTKO YHTEYDENOTTOAMME?

Lähetä sähköpostia