Tervetuloa kokeilemaan ergonomiatuotteita

Lisää liikettä työpäivään!

Helsingin kalustenäyttelyssämme pääset testaamaan ja kokemaan käytännössä miten liikkuvampi työnteko sujuu. Laadukkaat, työpäivään lisää puhtia tarjoavat kumppaneittemme tuotteet laajentavat mallistoamme kokonaisvaltaista ergonomiaa edistävällä tavalla. Tuotteet ovat tilattavissa kaikista myyntinäyttelyistämme.

TOIMISTOPYÖRÄ

Työpöydän ääreen sopiva pyörä luo päivään mukavaa vaihtelua. Pyörään on mahdollisuus liittää sovellus, jonka avulla oma liikkuminen tulee näkyväksi.  Sovellus mittaa poljettua matkaa ja aikaa.

KÄVELYMATTO

Kävelymatto tuo päivään liikettä lisää ja sopii aloittelijankin käytettäväksi hyvin, kun käydään läpi sähköposteja tai tutkitaan tekstejä. Liikkumisen  hyödyt paljastuvat pitemmällä aikavälillä. Mitä enemmän liikkuu, sitä vähemmän esiintyy niska- ja hartiaseudun vaivoja. Painokin saattaa pudota!

Monitilatoimiston kotipesä

PALLOISTUIMET

Täydennä työpistettä erilaisilla istuimilla, "tuolilla", joka seuraa kehosi liikkeitä.
Parasta on, jos voit istua mahdollisimman monella eri tavalla. Pallolla istuminen
pitää keskivartalon tiukkana ja ryhdin hyvänä.

SATULA- JA TUKITUOLIT SEKÄ SEISOMA-ALUSTAT

Satulatuolissa istuminen kohentaa ryhtiä ja pitää rangan kuosissa. Tuoliparkissamme on monia tuolimalleja, joita kokeilemalla voi löytää oman kehon mitoille parhaimmin sopivan. Samalla voi testata pyörillä varustettua, keinuvaa ja jalkatuella varustettua tuolia.

Työpäivän aikana on hyvä vaihdella istumisen ja seisomisen välillä. Vaikka erilaiset satulat ja pallot tarjoavatkin vaihtelua, voi ottaa käyttöön myös seisomiseen kannustavia ergonomiavälineitä. Tasapainolaudat ja erilaiset matot virkistävät kehoa ja jalkoja seisten tehdyn työrupeaman aikana.