Ole mukana rakentamassa huomispäivän Kinnarpsia

Kolme asiaa, joihin suhtaudumme intohimoisesti

Palkkaamme ihmisiä, emme ainoastaan työkavereita

Olemme paikallinen, perheen omistama yritys joka on kehittynyt kansainväliseksi. Meillä on tuhansia työntekijöitä, jotka tulevat maailman joka kolkalta. Pyrimme tarjoamaan heistä jokaiselle mahdollisuuden muovata Kinnarpsin tulevaisuutta. Olemme perineet perheyrityksen hengen, vaalimme sitä riippumatta yrityksen koosta tai kasvusta.

Kunnioitamme joustavuutta ja kykyä mukautua

Jotta menestyksemme jatkuisi, meidän täytyy käsitellä muutoksia ja kun niitä ilmaantuu, oppia uusia asioita, hankkia uusia taitoja, kunnioittaa intohimojamme ja kuunnella markkinoiden ja ympäristön tarpeita. Tältä vankalta pohjalta jatkamme toimintamme kehittämistä yhdessä työntekijöidemme tietotaitoon. Kuunnellen tarkasti markkinoiden toiveita.

Haluamme henkilökuntamme olevan terveitä ja hyvinvoivia

Iloinen, tervellinen työympäristö on tärkeä, jotta voimme viihtyä ja olla luovia. Pyrimme aina ottamaan huomioon ihmisen kokonaisuutena. Luomme tasapainoa työn ja vapaa-ajan välillä. Rohkaisemme työntekijöitä kuntoilemaan ja pitämään huolta hyvinvoinnistaan. Terveys ruokkii yleistä hyvinvointia.

Avoimet työpaikat

Tarjoamme apua työympäristön muutoksen toteutuksessa.
Alusta loppuun saakka.

Etsitkö tiettyä tuotetta? Haluatko ratkaisun, joka on juuri sinun toimintasi näköinen? Vai tarvitsetko vain selkeitä tietoja siitä mitä meillä on tarjottavana? Ota yhteyttä - olemme valmiina palvelemaan sinua.