Asiakkuuspäällikkö Helsinkiin

Oletko kiinnostunut työympäristöistä ja työhyvinvoinnin parantamisesta? Haluatko auttaa asiakkaita toteuttamaan luovia, monipuolisia ja tuottavia sisustusratkaisuja?

Työtehtävät
Vastaat omalla osaamisellasi ja aktiivisuudellasi Kinnarps-ratkaisujen tunnettuuden lisäämisestä Pääkaupunkiseudun yrityskentässä. Olet konsultoivan otteen omaava myynnin osaaja, joka toimii lähellä asiakasta. Sinulla on hyvä sisustussilmä ja hahmotat tiloja ja niiden mahdollisuuksia. Vastaat olemassa olevista asiakkaista ja niiden kehittämisestä sekä uusien asiakkaiden hankinnasta. Toimit itsenäisesti tarjousten laatimisessa ja toimituksissa sekä huolehdit sopimusten toteutuksesta onnistuneesti. Monipuoliseen vastuualueeseesi kuuluu Kinnarps-sisustusratkaisujen, -palveluiden ja -tuotteiden tarjoaminen ensisijaisesti toimistotiloihin ja oppimisympäristöihin.

Mitä odotuksia meillä on sinulle
Sinulla on kokemusta soveltuvasta BtoB-myyntityöstä. Tehtävässä onnistuminen edellyttää sinulta myös aitoa kiinnostusta niin toimialaa kuin asiakkaiden liiketoimintaa kohtaan, halua menestyä ja motivaatiota kehittyä myyntityössä. Työskentelytapaasi kuvaavat oma-aloitteisuus, suunnitelmallisuus ja asiakaslähtöisyys. Ymmärrät työympäristön merkityksen henkilöstön viihtyvyyden ja saavutettujen tulosten mahdollistajana. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja asiakaskohtaamisissa olet yhteistyökykyinen ja vakuuttava. Soveltuva koulutus, esim. kaupallisen tai sisustusalan tutkinto, katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle
Modernin ja ergonomisen työympäristön (Helsingin Pukinmäessä) sekä innovatiiviset ja laadukkaat tuotteet. Pääset tekemään monipuolista työtäsi itseohjautuvasti ja proaktiivisesti osaavan ja mukavan työtiimin tuella. Kilpailukykyisen palkan lisäksi saat lounas-, puhelin- sekä liikuntaedun. Kinnarpsilla olet mukana eturintamassa viemässä viestiä siitä, miten ja millaisessa ympäristössä työtä tehdään nyt ja tulevaisuudessa. 

Lisätietoja tehtävästä antaa
Elina Leskinen
+358 20 7290 835
elina@poolia.fi 

Sanna Majava
+358 20 7290 838
sanna@poolia.fi

Hakuohjeet
Mikäli kiinnostuit, niin jätä hakemuksesi ja CV:si Poolialle palkkatoiveineen ja ota yhteyttä, mikäli sinulla heräsi jotain kysyttävää. Lähetäthän siis hakemuksesi mitä pikimmin, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut välittömästi. Ilmoitus poistetaan, kun tehtävä on täytetty.

Työn aloitus on heti/sopimuksen mukaan.