COLLLECTION S sai German Design Award 2018 -palkinnon

Kinnarpsin Collection S tuoliperhe, joka kuuluu yrityksen premium-tuotemerkin, MartinStollin, tuotevalikoimaan, on voittanut Saksan muotoilupalkinnon (German Design Award 2018). Palkinnolla jaetaan tunnustusta tuotteille, jotka ovat alansa uraauurtavia edelläkävijöitä.

– Saksan muotoilupalkinto on suuresti arvostettu ja meille on suuri kunnia ja ilo, että se on myönnetty Collection S  -tuoliperheelle, joka kuuluu MartinStoll-premium-mallistoomme. Mallisto tarjoaa luotettavia ratkaisuja johtokuntien huoneisiin ja arvokkaisiin ympäristöihin. Kiitämme maineikasta jurya muotoilutyömme huomioimisesta. Päämäärämme on yhdistää design, mukavuus ja huippuluokkainen laatu parhaalla mahdollisella tavalla.

Elisabeth Slunge, Director Global Range & Communications på Kinnarps.

- Collection S –tuoliperheen perusta löytyy MartinStoll-tuotemerkin perinnöstä. Perhe koostuu työtuolista, neuvottelutuoleista sekä aulatilojen tuoleista. Tuolit tarjoavat erialisia toiminnallisia ominaisuuksia ja korkean laatutason ja muotokielen, jonka ansiosta tiloista tulee ilmeeltään yhtenäinen. Harkitut materiaalivalinnat ja laadukas ammattitaito sopivat hyvin johtoportaan työympäristöihin, kertoo Martin Rau, International Product Manager for MartinStoll.

Tänä vuonna muotoilupalkinto sai yli 5.000 hakemusta. Palkintojury asettaa korkean vaatimustason voittajaehdokkaita valitessaan. Nimitysprosessissa asiantuntijaraati, joka koostuu Saksan muotoiluneuvoston jäsenistä, kutsuu kisaan vain ne tuotteet jotka erottuvat kilpailijoistaan selkeästi muotoilunsa ansiosta.

Ladattavat

Lataa PR-kuvat