FIELDS SOPII KAIKKIIN TYÖPÄIVÄN TEHTÄVIIN

Kinnarpsin uusi kalustesarja

Design, Olle Gyllang

Fieldsin on muotoillut Olle Gyllang tukholmalaisesta Propeller Design AB:stä. Fields-kalustesarja tarjoaa raikkaita sisustamisen ideoita toimistosisustamiseen.

Sarja tukee mobiilia työskentelytapaa monipaikkaisessa työympäristössä. Fieldsin avulla voidaan luoda useita erilaisia sisustuksia. Se tarjoaa muuntuvia palikoita kokoontumistiloihin, keskittyneeseen työhön sekä luoviin tiloihin ja kokoustamisen tarpeisiin. Moduuleja voidaan yhdistellä, liittää toisiinsa ja sijoitella vapaasti. Laaja valikoima sekä materiaalien ja värien suuri tarjonta antavat vapaat kädet oman yhdistelmän luomiseen.

"Fieldsin perustava idea on modulaarisuus ja joustavuus. Se on järjestelmä jossa toiminnot ja osat voidaan yhdistellä toiveitten ja tarpeitten, olosuhteiden ja tilojen ehdoilla. Olemme luoneet rakennuspalikat; arkkitehdit voivat nyt astua kehiin ja luoda niiden pohjalta korkealaatuisia ja toiminnallisia työympäristöjä."

Olle Gyllang, Designer of Fields

 

Teemme työpäivän aikana useita erilaisia tehtäviä joiden vaatimukset työympäristön suhteen vaihtelevat. Fields-moduulit ja niiden joustava muoto luovat yhtenäisiä alueita, neuvottelutiloja, huoneita huoneeseen, luovia tiloja sekä yksityisiä työpisteitä. Mukavat nojatuolit, sohvat, pöydät ja seinäkkeet yhdistettynä mielenkiintoisiin lisävarusteisiin ja fiksuihin ratkaisuihin luovat harkitun ja toimivan kokonaisuuden. Fields tuo yhteen yleiset tilat sekä yksityiset alueet, häivyttää raja-aidat eri tilojen väliltä ja yhdistää yksilön ryhmään sekä sallii jokaiselle mahdollisuuden löytää oma tilansa ja työnilonsa.

Fields on kalustesarja joka tarjoaa lukemattomia vaihtoehtoja luoda toimivia tiloja eri tehtäville ja sopii siten erittäin hyvin monitilatoimistoon. Laaja valikoima eri materiaaleja, värejä ja lisävarusteita antaa mahdollisuuden muovata Fields-moduulit jokaiseen makuun ja mieltymykseen sopiviksi.