Kestävät materiaalit - pitkäikäiset kalusteet

Kinnarpsin kestäviin ja mielenkiintoisiin kiertotaloutta edistäviin materiaaleihin ja kalusteisiin voi tutustua Habitare 2023 -messuilla 13.–17.9. osastolla 6p5 . Habitaren Choice -osastolle valitut tuotteet esittelevät materiaali-innovaatioita, jotka osoittavat, että hyödyntämällä jo olemassa olevia materiaaleja, voi designin avulla luoda uutta silmiä hivelevällä tavalla.

Kinnarps esittelee kiertotalouden ideoita ja materiaalikiertoa vahvistavia tuotteita. Kinnarps Groupin brändiperheeseen kuuluvan Skandiformin mallistossa on kierrätysmateriaaleja käytetty oivallisella tavalla. Esillä olevat tuotteet osoittavat, kuinka kierrätyksestä tulee osa suunnitteluprosessia ja jätemuovi muuttuu kestäväksi uusiomateriaaliksi ja designiksi.

D2. Tässä tuolisarjassa kierrätysmuovi ja hamppu muodostavat yhdessä kulutuskestävän ja laadukkaan materiaalin, joka on kevyt ja jonka hiilijalanjälki on 70 - 90 % pienempi kuin perinteisen muovin.

Tinnef. Pöytäsarja on valmistettu kierrätysmuovista. Saatavana on kolme kansiväriä, joiden raaka-aineet ovat omintakeiset. Monivärinen levy muovipulloista ja vaalea marmorikuvioinen pöytälevy jugurttipurkeista sekä uutuus, musta levy, joka on  valmistettu ruokapakkauksista ja lääkkeiden läpipainolevyistä.

Habitare Choice osastolla Tinnef café -pöytä, joka on sarjan uusin tulokas.

Pominta messuohjelmasta:

Habitare Choice – kohti vastuullisempia valintoja /Arena-lava, 14.9. klo 13
Habitare Choice -alueen kuratoinut Susanna Vento moderoi keskustelun, jossa pohditaan Habitare Choicessa mukana olevien yritysten kanssa ratkaisuja vastuullisempaan elämäntapaan. Kinnarpsilta mukana keskustelemassa Simon Bergholm.

D2

Tinnef