Olemme Habitaressa osastolla 1d21 Habitare Pro

Uudet sisustusratkaisumme kiinnittävät tänä vuonna erityistä huomiota työrauhaan, ruokkivat erilaisia mielentiloja ja tarjoavat ratkaisuja keskittymisen helpottamiseen. Toimiston äänimaisemaan vaikuttavat monet tekijät. Tilaan sopivat ratkaisut löytyvät hyvällä suunnittelulla ja tilaan sopivilla sisustusratkaisuilla. Pehmeiden kalusteiden ja akustiikkapaneeleitten tehtävänä on vaimentaa, eristää ja hajottaa ääntä. Niillä pystyy myös ohjaamaan tai estämään äänen syntymistä.

Habitare PRO

Muotoilun ja tilasuunnittelun ammattilaisalue Habitare Pro järjestetään 11.–13.9.2019 osana Habitarea Helsingin messukeskuksessa. Se tarjoaa alan yrityksille ja toimijoille ainutlaatuisen kosketuspinnan muotoilun ja tilasuunnittelun ammattilaisten ja ostajien kohtaamisiin.
Kinnarpsin osasto 1d21. Tutustu myös Habitaren inspiroivaan, kansainväliseen ohjelmaan täällä.  Habitare Pro -alueella on erikoisohjelmaa. 

 

ID Helsinki

ID Helsinki, 9. - 10.9.2019
Projektisisustamisen ammattilaisille Tapahtumakeskus Telakalla.

Tänä vuonna osallistumme yhtenä tilaisuuden ohjelmahuoneen kalustajakumppanina. Tilassa esillä monipuolinen Leia-tuolimme. Lisäksi sisustamme ID:ssä vapaan työn tilan Kinnarps Loungen - tervetuloa tutustumaan.