Kinnarps Helsinki Design Weekin ohjelmissa

Kinnarpsin uudet sisustamisen ideat ovat esillä Helsinki Design Weekin ohjelmassa. Messukeskuksen Showroom tapahtumassa meidät löytää osastolta 4 b 1. Mukana mm. oivaltavat ja innostavat kalusteyksilöt: Kaloo, Mr T, Phaze, Park ja Alva. ID Helsinki –tapahtumassa olemme mukana Varman pääkonttorin case-esittelyssä, joka järjestetään yhteistyössä Prointerior-lehden kanssa 12.9. klo 15-16.

Showroom

Tapahtumakokonaisuus, joka tarjoaa kolmen päivän ajan näyttelyitä, seminaareja ja monipuolista oheisohjelmaa. Ammattilaisille suunnattu muotoilun, tilasuunnittelun ja valaistuksen tapahtuma järjestetään yhteistyössä Habitaren kanssa Helsingin Messukeskuksessa 13.-15.9.2017.

Kinnarpsin myyntipäällikkö Simon Bergholm kertoo Kinnarps Next Office™ tarjoomasta puheenvuorossa ”Monitilatoimisto toimivaksi – oivaltavia ratkaisuja työhyvinvointiin ja tilan hallintaan,” torstaina 14.9. klo 11.

innostavia tuoteuutuuksia

Kaloo -  trendikäs ja pirteä baarituoli, jonka vahva muotoilu erottuu värikkyydellään

Mr T - hauska, huomiota herättävä pikkuistuin katseen vangitsijaksi moneen tilaan

Phaze - designia maailmalta, muotoilija Karim Rashidin luoma aulatilojen katseenvangitsija

Park - tuo ulkotilan sisälle. Inspiraationsa puistoista saanut penkki voidaan verhoilla luomaan vaikutelmaa kovasta sementistä tai vehmaasta keitaasta.

Alva - moderni versio klassisesta Windsor-tuolista, joka on valmistettu massiivisaarnesta, saatavana luonnonvärisenä tai petsattuna 

 

ID Helsinki

Tiistaina 12.9. klo 15:00 - 16:00 Tilat organisaation muutoksen työkaluna Case: Varman pääkonttori

Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varma on toteuttanut organisaatiomuutoksen, ja samanaikaisesti myös toimitilojen muutoksen. Miten työympäristön muutos toteutettiin tavoitteellisesti tukemaan ja ohjaamaan organisaation muutosta? Kokonaisuus tuotetaan yhteistyössä Prointerior-lehden kanssa, Kinnarpsin keskustelijana asiakkuuspäällikkö Anne Rosti.

ID Helsinki Tapahtumakeskus Telakalla, Hernesaaressa: Henry Fordin katu 6, 00150 Helsinki.