Mr T palkittiin New Yorkissa

Muotoilupalkinnon jakavat Interior Design Magazine sekä ICFF (International Contemporary Furniture Fair). Sen idea on nostaa esille kalustemuotoilun uusajattelua ja raikkaita ideoita.

 

Materialle icff 2017 muotoilupalkinto

 
Arvostettu palkinto nostaa esille alansa etujoukoissa olevia designtuotteita ja palkinnon myöntää Interior Design Magazine sekä ICFF (International Contemporary Furniture Fair). Yli 700 hakemusta 109 eri maasta otti osaa kisaan.

- Mr T on ainutlaatuinen kaluste, joka erottuu joukosta yksinään tai useamman istuimen ryhmässä. Se on mahtava ja eteni koko matkan voittaen kovat kilpailijansa, sanoo Tobias Söder, Materian markkinointi- ja myyntijohtaja.

Palkinnolla halutaan tuoda esille uutta ja edellä käyvää ajattelua designprojekteissa. Seremoniapaikkana oli MoMA (Museum of ModernArt)  New Yorkissa, missä 30 juryn jäsentä tapasi eri kategorioiden voittajat.

Mr T on designiltaan sellainen, että siinä voi istua monella rennolla tavalla. Jakkara on saatavana kahdella eri korkeudella ja se voidaan verhoilla eri kankailla, mikä tekee helpoksi luoda vaihtelevia ja mielenkiintoisa tiloja suuria ja pieniä palavereita varten.

Mr T sekä muita Materian uutuuksia on nyt nähtävissä Kinnarpsin näyttelyssä Helsingissä. Voit tutustua niihin myös syksyn Helsinki Design Weekin tapahtumissa.