Tänä jouluna muistamme kotimaan lapsia

Pelastakaa Lapset auttaa kaikkein vaikeimmissa oloissa eläviä lapsia ja tavoittaa työllään vuosittain jopa 45 000 lasta Suomessa.

Koronapandemia mullisti maailman vuonna 2020. Kriisi on lisännyt lasten eriarvoistumista ja kasvattanut syrjäytymisriskiä Suomessa. Yhä useampi kotimainen perhe on ajautunut taloudelliseen ahdinkoon koronan takia. Vähävaraisilla perheillä on pulaa jopa ruuasta. Lisäksi moni lapsiperhe joutuu selviytymään ilman turvaverkkoja. Ilman tukea ahdinko voi helposti kasvaa ja kasautua. 

Joulukeräyksen tuottojen avulla Pelastakaa Lapset auttaa syrjäytymisvaarassa olevia kotimaan lapsia. Työllä ehkäistään syrjäytymistä ja eriarvoisuuden kasvua. Joululahjoitusten turvin muun muassa maksetaan vähävaraisten perheiden lapsille harrastuksia ja nuorille oppimateriaaleja lukio- tai ammattiopintoihin. Pelastakaa Lapset tukee myös haastavassa elämäntilanteessa olevia lapsiperheitä muun muassa tarjoamalla tukihenkilöitä, tukiperheitä ja sporttikummeja. Lisäksi jaetaan ruokalahjakortteja vähävaraisille lapsiperheille. 

Kiitämme kaikkia asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme menneestä vuodesta ja
toivotamme hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!