Helmikuun kaksi kansainvälistä Webinaaria - Tule mukaan!

Järjestämme 10. helmikuuta kaksi maksutonta digitaalista tapahtumaa yhdessä pohjoismaisten kumppaniemme Naava ja Signify kanssa. Kansainväliset webinaarit ovat täynnä mielenkiintoisia ja innostavia aiheita trendeistä, kestävistä työympäristöistä sekä hybridityöstä ja tulevaisuudenpitävistä oppimisympäristöistä. Tervetuloa!

Ilmoittaudu:

Tulevaisuudenpitävät oppimisympäristöt

Tämä kansainvälinen webinaari inspiroi ja valottaa erilaisia näkökulmia oppimistilojen suunnitteluun.
Miten voimme luoda joustavia ja tulevaisuudenpitäviä ratkaisuja, minimoida häriötekijöitä ja sisustaa rauhallisia ympäristöjä, joissa oppilaat voivat keskittyä?

10. helmikuuta klo 11 - 12.30. järjestämme maksuttoman digitaalisen tapahtuman yhdessä pohjoismaisten kumppaniemme Naava ja Signify kanssa.

Osallistu mieleiseesi aihealueeseen! Katso koko ohjelma ja rekisteröidy tästä 

Trendit, kestävät työympäristöt ja hybridityö

Tule mukaan kansainväliseen webinaariin, joka on täynnä mielenkiintoisia aiheita tulevaisuuden kestävistä työympäristöistä sekä hybridityöstä. Järjestämme maksuttoman digitaalisen tapahtuman 10. helmikuuta klo 14 - 17.30. yhdessä pohjoismaisten kumppaniemme Naava ja Signify kanssa.

Kuulet tieteen ja tulevaisuuden näkökulmia nykyisistä trendeistä, esimerkkejä ja yliopiston edustajien sekä edelläkävijäyritysten panelikeskusteluja.

Osallistu mieleiseesi aihealueeseen! Katso koko ohjelma ja rekisteröidy tästä