Raikkaat kevään uutuudet

Kinnarpsin tuotevalikoima kasvoi uudella joustavalla Vibe-seinäkesarjalla, joka muodostaa laajan kokonaisuuden yhdisteltävyytensä ansiosta. Kevään aikana Helsingin näyttelyssämme nähdään uutuuksia myös Materian, Skandiformin ja NC Nordic Caren mallistoissa.

Materia: Alto

Ensiesittelyssä näyttelyssämme pian Materian uusi istuinkalustesarja Alto. Se on huoliteltu ja monipuolinen ja erottuu muista istuimista totuttua korkeammalla 630 cm korkeudella, jonka ansiosta siihen on helppo istuutua sekä nousta ylös. Oivallinen valinta odotustiloihin ja auloihin, vastaa hyvin ikääntyvän yhteiskunnan toiminnallisiin toiveisiin. Alto on saatavana nojatuolina, kahden- ja kolmen istuttavana sohvana sekä kulmasohvana.

 

Kuva Fendo_Skandiform_3.jpg

Skandiform: Fendo

Skandiformn uudessa Fendo-tuolissa Stefan Borselius on onnistunut yhdistämään mukavuuden taiteelliseen luomukseen!
Pehmeästi ylös kaareutuva istuin ja selkänojan pyöreys tarjoavat muhkeutta, samalla tuolin siro koko ja selkänojan ilmavuus antavat vaikutelman pienestä ja keveästä tuolista. Fendo luo mukavuutta istuinryhmiin tilassa kuin tilassa.


Enok_langbord_lr.jpg

NC Nordic Care: Orkester

Orkester-jakkara on saanut inspiraatiota pianotuolista nostettavine ja laskettavine istuimineen, mutta on samalla myös perinteinen puukaluste, joka on valmistettu täysin ilman ruuveja ja metalliosia. Istuimet on tehty massiivisaarnesta. Sarjassa on saatavana jakkara ja kahden istuttava penkki. Orkester soveltuu kouluihin, päiväkoteihin, vastaanottotiloihin, auloihin ja odotushuoneisiin. Säädettävät, erikorkuiset istuimet mukautuvat sekä aikuisen että lapsen mittoihin.

 

Uutuudet saapuvat kevään aikana Helsingin näyttelyymme. Tervetuloa tutustumaan
vaikkapa tiistaina 11.6. järjestettävän asiakastapahtumamme yhteydessä.

 

Kevään uutuustuotteita

Alto

Alto

Aplomb

Aplomb

Fendo

Fendo

Orkester

Orkester

Today

Today