Kevään värit ovat täällä

Hauska ja muuntuva Leia-tuoliperhe on nyt saatavana kolmellatoista yhteen sopivalla värillä. Päärynä, sitruuna, nougat, mustikka, siniharmaa sekä tämän vuoden trendiväri koralli. Tämä ei ainoastaan anna valinnan mahdollisuuksia, vaan tekee myös ympäristöistä viehättävämpia, luovempia ja kauniimpia.

"Iloisina voimme tarjota suositun Leia-tuolimme inspiroivissa väreissä. Asiakkaamme saavat näin enemmän värejä ja muotoja työympäristöihinsä. Tutkimukset nimittäin osoittavat, että värit vaikuttavat ja jos niitä käytetään oikealla tavalla toimistoissa ja kouluissa, ne voivat aktivoida monia eri tehtäviä ja lisätä hyvinvointia ja tehokkuutta sekä tuottavuutta."

Leia on monipuolinen tuoli joka on kaunis katsella ja mukava istua kokouksen, ruokailun tai esitelmän loputtuakin. Ergonominen ja kulutusta kestävä tuoli on pinottavissa ja kytkettävissä ja siten juuri sopiva kokouksiin ja opetustiloihin, auditorioihin, kahviloihin ja ravintoloihin. Leia on saatavana viidellä jalustamallilla. Tämän ansiosta tuoli on helppo sijoittaa erilaisiin tiloihin ja tarpeisiin ja sen avulla voi luoda monitoimisia ympäristöjä ja tunnelmia. Tuolin on muotoillut Johan Larsvall ja Nils Löventorn muotoilutoimisto Idesignista. Se sai vuonna 2018 IF Design Award palkinnon.

Kun Leia nyt sai lisää värejä mallistoonsa, ovat mahdollisuudet sekoitella ja sovittaa yhteen erilaisia sisustuksia lähes loppumattomat. Tuolin istuinosan voi myös verhoilla kankaalla Kinnraps Colour Studion valikoimista ja siten toteuttaa luovia ratkaisuja. Näin Leian voi aina tehdä sisustettavaan ympäristöön sopivaksi.

Leian värit ovat: valkoinen, musta, tummanharmaa, harmaa, punainen, siniharmaa, oliivi, nougat, spearmint, koralli, sitruuna, päärynä ja mustikka.

Tutustu Leia-tuoliin

Ladattavat