Tule kuulemaan oppimaiseman trendeistä

Olemme mukana Suomen suurimmassa opetus- ja kasvatusalan tapahtumassa Educa-messuilla 26.-27. tammikuuta Messukeskuksessa Helsingissä. Tule tapaamaan meitä osastolla 6e60. Tule myös mukaan kuulemaan oppimisympäristöjen trendeistä Open Loungeen.

Kinnarpsin Educa-osasto 6e60 kertoo oppimaiseman uusista mahdollisuuksista.

Virittävät sisustusratkaisut ja ideoita pursuvat kalusteet yhdistävät teknologian, designin ja ergonomian tukemaan oppimista. Monipuolisella sisustuksella tiloihin saa muunneltavuutta sekä uusia kannustavia liikkumisen mahdollisuuksia. Erilaiset pöytäkorkeudet ja seisomapöydät houkuttavat vaihtamaan työasentoa ja paikoillaan istuminen saa jäädä kun on lupa toimia työtapoja joustavasti vaihdellen.

Poiminta ohjelmasta

Perjantaina 26.1, Open Lounge, klo 11.30.

"Trendit jotka muokkaavat tulevaisuuden oppimisympäristöjä", Leenamari Kaivaara, Kinnarps Oy.

Miltä tulevaisuuden oppimisympäristöt näyttävät? Luomme katsauksen kymmeneen tulevaisuustrendiin, jotka olemme tutkimustyömme pohjalta tunnistaneet ja koonneet Trendiraportiksi. Visioimme miten digitaaliset välineet ja globaalit verkostot vaikuttavat oppimisympäristöihin ja opettamiseen. Miten liikkumisen lisäämisen haaste ”Learn BNB” voidaan ottaa huomioon opetustiloissa. Pohdimme myös miten kestävä kehitys ja ”myrkytön design” voi edistää oppimista ja muokata kokonaisvaltaisesti kestäviä opetustiloja.

#educa2018 #kinnarps #oppimisympäristö

Kinnarpsin löydät osastolta 6e60.

Tilaa uusi trendiraportti itsellesi

Voit tilata sähköisen kappaleen Trendiraportista täyttämällä yhteystietosi lomakkeeseen.

Rekisteröidy kävijäksi Educaan

Maksuton sisäänpääsy rekisteröityneille.

Katso messuohjelma

Ohjelma löytyy messujärjestäjän sivulta.