Tervetuloa Educa-messuille!

Tule oppimaan mitä on Kinnarps Next Education. Esittelemme osastollamme 6g50 ideoita ja sisustusratkaisuja, jotka antavat tilaa mielikuvituksellle, yhteistyölle ja rauhoittumiselle.

KINNARPS NEXT EDUCATION INNOSTAA OPPIMAAN

Joka kerta, kun oppilaat tulevat opetustilaan, he saavat vaikutteita huoneen sisustuksesta ja somistuksesta. Se mille opetustila näyttää, vaikuttaa heidän käsitykseensä siitä mitä heiltä odotetaan – ja miten heidän tulee tilassa toimia. Tästä syystä on erittäin tärkeää kuinka oppimisympäristöjä sisustetaan. Kalustuksen tulee tukea pedagogiikkaa, antaa tilaa aktiiviselle oppimiselle ja olla helposti muunneltavissa tehtävien mukaan. Kalustus toimii parhaimmillaan kolmantena opettajana ja tukee oppilaita koulupäivän aikana.

Kinnarpsin tekemä tutkimus tilan ja sisustuksen vaikutuksesta oppilaisiin ja opettajiin osoitti, että sisustuksella on suuri vaikutus siihen, miten koulupäivä koetaan ja miten opiskelu sujuu. Monesti koulu näyttää erilaiselta oppilaiden näkökulmasta – tilat, joita aikuiset pitävät ikävinä tai tarpeettomina, voivat lasten mielestä olla hauskoja paikkoja. Väri- ja materiaalivalinnat joita aikuiset tekevät, voivat olla päinvastaiset lasten valintoihin verrattuna. Esimerkiksi nurkat ja kulmaukset ovat lapsille mieluisia ja turvallisia sopukoita, joissa on hyvä syventyä lukemiseen.

Kun oppilaat ovat saaneet olla mukana päättämässä valinnoista, pitävät he tiloista usein myös parempaa huolta.

 

Kinnarps kalustajana Open Loungessa

Kinnarps kalustaa Educa-messuilla OAJ:n kumppanina Open Lounge -tilan. Liki sata neliötä kattavassa tilassa voi käydä kuuntelemassa mielenkiintoisia puheenvuoroja tapahtumatarjonnan lomassa.

Educa-messut järjestetään Helsingin messukeskuksessa 24.- 25. tammikuuta 2020.
Kinnarpsin osaston numero on 6g50. Osaston ohjelmassa on suosittu laatikkoleikki!

Rekisteröidy Educa-messuille! Tapahtuma on maksuton kaikille rekisteröityneille kävijöille. 

Rekisteröidy kävijäksi