Kinnarps on kuntahankintojen sopimuskumppani

Kinnarps on solminut useita merkittäviä julkisia kalustesopimuksia ja vahvistaa otettaan kuntien maanlaajuisena sisustusratkaisuiden ja –palveluiden tarjoajana. Uusimpina KL-Kuntahankinnat Oy:n kanssa tehdyt sopimukset, jotka kattavat sekä oppi-, hoiva- että toimistokalusteet. Solmittujen sopimusten perusteella hankintoja voivat tehdä kaikki kuhunkin yhteishankintayksikköön ja sen kalustesopimukseen sitoutuneet kunnat tai muut julkiset organisaatiot koko Suomessa.

Kuva 1.jpg

Luotettava sopimustoimittaja

Kinnarps on Euroopan johtava työympäristön sisustusratkaisujen toimittaja, jonka asema uutena sopimuskumppanina avaa hankintayksiköille entistä laajemmat valinnan mahdollisuudet kattavasti koko maassa.

Yhtiön laaja kalustemallisto sisältää laadukkaat ja hyvinvointia edistävät ratkaisut kaikkiin työympäristöihin ja erilaisiin tiloihin.

”Solmittujen sopimusten myötä tuomme kuntien saataville entistä enemmän laadukkaita ja vastuullisia vaihtoehtoja sekä monipuolisen tuotevalikoiman ja kokonaisvaltaisen palvelun, aina asiakasta kuunnellen” kertoo Kinnarps Oy:n myyntipäällikkö Riitta Saastamoinen.

Helppo hankinta

Vastuullisesti tuotetut, kilpailutetut kalusteratkaisut edistävät jaksamista ja hyvinvointia monien oivaltavien ominaisuuksiensa ansiosta. Ergonomia, laatu ja muotoilu ovat avaintekijöitä kaikissa Kinnarpsin sisustusratkaisuissa.

Palvelukonseptit tarjoavat kokonaisvaltaisia ja kalustehankintaa helpottavia ratkaisuja tilamuutoksiin ja projekteihin. Kinnarps Next Education ja Kinnarps Next Office  konseptit tarjoavat kartoituspalveluita sisustusprojektin suunnittelun tueksi ja sisältävät laajalti palveluita inventoinnista muuttoon ja kierrätykseen saakka.

entistä laajempi tarjonta maakuntiin

Viime aikoina Kinnarps Oy on solminut useita merkittäviä julkisia kalustesopimuksia ja vahvistaa otettaan kuntien maanlaajuisena sisustusratkaisuiden ja –palveluiden tarjoajana. Sopimukset on solmittu jo aikaisemmin Sarastian (KuntaPro Oy) ja Sansia Oy:n kanssa.

Uusimpina KL-Kuntahankinnat Oy:n kanssa tehdyt sopimukset, jotka kattavat sekä oppi-, hoiva- että toimistokalusteet. Solmittujen sopimusten perusteella hankintoja voivat tehdä kaikki kuhunkin hankintapalveluun liittyneet hankintayksiköt koko Suomessa.

Sopimusten kautta Kinnarps Oy:n laaja mallisto on nyt kuntien saatavana maanlaajuisesti ja tuo piristävän lisän aikaisempaan tarjontaan. 

 

"Tuomme monipuolisen ja laajan tuotevalikoimamme myös kuntien saataville."

"KL-Kuntahankinnat Oy:n kanssa tehdyt sopimukset kattavat sekä oppi-, hoiva- että toimisto-kalusteet".

Haluatko tietää lisää? Tutustu

Kaikki Valmiina -palvelumme