IF Design palkitut Fields ja Space

Kinnarpsin uudet tuotesarjat Space ja Fields ovat saaneet iF Product Design Award 2017 –palkinnon, joka on yksi arvostetuimmista muotoilupalkinnoista koko maailmassa.

”Olemme iloisia että mahdollisuutemme palvella asiakkaitamme sekä valikoimamme monitilatoimistoihin soveltuvista kalusteista kasvaa ja vahvistuu entisestään näillä palkituilla tuotesarjoilla”, toteaa Henrik Slotte, toimitusjohtaja Kinnarps Oy. iF Product Design Award on arvostettu palkinto ja sekä Space että Fields ovat nykypäivän työympäristöihin suunniteltuja kalustesarjoja, jotka on suunniteltu joustaviksi ja vastaamaan yksilöllisiin vaatimuksiin joita tämän hetken työelämässä on."

SPACE

on kalustekonsepti jonka on luonut Stefan Brodbeck (Brodbeck design) sekä nykypäivän että tulevaisuuden työskentely-, kokous- sekä säilytystapaan soveltuvaksi. Sarja perustuu suureen määrään erilaisia säilytinmoduuleja, joita voi yhdistellä ja kytkeä sen mukaisesti mitä toimintoja ja minkälaista ulkoasua halutaan. Joustavan sarjan avulla on mahdollista luoda keskittymiseen ja keskusteluun kannustavia sisustuksia sekä työtiloja yksilöille ja ryhmille. 

Space

 

FIELDS

on kalustesarja joka toimii linkkinä perinteisten työpisteiden ja kokoustilojen välillä. Se tekee mahdolliseksi luoda yhtenäisiä miljöitä, neuvottelutiloja, huoneita huoneisiin, luovia tiloja sekä työtasoja keskittymistä vaativiin tehtäviin tai yksittäisiä työpisteitä. Myös tämä sarja koostuu erilaisista moduuleista joita voi yhdistellä ja kytkeä yhteen sekä sovittaa tilaan monella eri tavalla. Sarjan on luonut Olle Gyllang (Propeller Design AB) ja se käsittää sekä sohvia, nojatuoleja, pöytiä, seinäkkeitä että lisävarusteita.

Fields

iF Design Award

Jo 60 vuotta on iF Design Award ollut tunnettu laadukkaan muotoilun arvioijana. iF-merkki on tänä päivänä hyvin tunnettu ja palkinnon katsotaan olevan yksi tärkeimmistä muotoilupalkinnoista maailmassa. Maininnat jaetaan seuraaville osa-alueille: Tuotteet, pakkaukset, viestintä, muotoilu, arkkitehtuuri, sisustusarkkitehtuuri sekä konseptointi. Kaikki myönnetyt palkinnot esitellään myös iF design Guide –julkaisussa, iF design app -sovelluksessa sekä iF Design -näyttelyssä Hampurissa. Kaiken kaikkiaan jury arvioi 5 500 hakemusta joita oli lähetetty 59 maasta.