Aika lisätä väriä? Kinnarps lanseeraa 11 uutta petsiä

Nyt tuomme markkinoille 11 uutta värisävyä. Värit on saatavissa moniin Kinnarps-pöytiin ja säilytyskalusteisiin. Ne sopivat hyvin yhteen myös Kinnarps Colour Studion tekstiili, metalli ja materiaaliväreihin. Värit auttavat arkkitehteja ja sisustussuunnittelijoita luovassa prosessissa ja antavat mahdollisuuden luoda tuotemerkkiä vahvistavia sisustusratkaisuja erilaisiin ympäristöihin.

Yksitoista uutta petsiväriä vain Kinnarpsin valikoimiin tuotettuna. Valikoima on luotu yhdessä alansa johtavien arkkitehtien ja suunnittelijoitten kanssa. Petsit, jotka nyt kuuluvat vakiomallistoon, on jaettu väriperheisiin joiden sävyt sopivat yhteen mukavasti. Valikoimassa on tummanpunainen ja pehmeä roosa, tummanvihreä ja harmaanvihreä, tummansininen ja harmaansininen sekä tumma harmaa ja keskiruskea, musta ja valkoinen.

"Koska sävytekniikkaa voi käyttää kaikilla pinnoilla, tulee mahdolliseksi sisustaa kokonaisuuksia, ympäristöjä joissa on yhtenäinen ilme. Uudet värit sopivat myös hyvin yhteen Kinnarps Colour Studion muiden sävyjen kanssa. Nyt on helppoa yhdistellä erlaisia materiaaleja ja väriskaaloja", sanoo Christina Wiklund, CMF Manager (Colour Material Finish).

Korkealaatuinen viilu ja käsityömäinen värjäysmenetelmä antavat harmonisen tuloksen. Sävyjä, jotka toistavat puun luonnollisen syykuvion. Petsattu saarniviilu on kestävä ja ympäristöystävällinen valinta, sillä Kinnarpsin viilu valmistetaan FSC®-sertifioidusta puusta, joka on peräisin vastuullisesti hoidetuista metsistä. Petsi koostuu vedestä ja väripigmentistä eikä lakassa käytetä liuotinaineita. Puu on materiaalina myös lämpimämpi kuin laminaatti, joten sitä on miellyttävä käyttää sisustuksissa. Viilu on ääniystävällisempi kuin kovat pinnat ja ehkäisee siten melua. "Petsattu saarniviilu antaa mahdollisuuden yhdistellä luonnonmateriaalin erilaisiin värimaailmoihin ja rakentaa miellyttävää työympäristöergonomiaa."

"Petsattu viilu on ollut Kinnarpsille tunnusomainen jo alusta lähtien. Meillä on tuotannossamme vahva pintakäsittelyosaaminen, joka tekee mahdolliseksi tarjota laajan värikirjon tavanomaisten lisäksi."

Christina Wiklund, CMF (Colour, Material, Finish) Manager Kinnarps AB

Kinnarps Colour Studio

Kinnarps Colour Studiossa on sadoittain materiaaleja (kangasta, nahkaa, laminaattia, viilua, metallia, akryylia, muovia ja lasia) sekä värejä jotka antavat loppumattomat mahdollisuudet suunnitella luovia ja kestäviä ympäristöjä.

Tutustu Kinnarps Colour Studioon