KUTSU: Tulevaisuus ja työympäristö 17.11. klo 8.30.


HUOM! TIlaisuus on täynnä!
Kysy peruutuspaikkaa osoitteesta tapahtumat@kinnarps.fi

 

Tulevaisuudentutkija Elina Hiltunen on vieraanamme 17.11. klo 8.30 alkavassa brunssitilaisuudessa Helsingn näyttelyssämme. Tule sinäkin mukaan!

Kuulet miten megatrendit ja trendit vaikuttavat tulevaisuuden työelämään ja työympäristöön.

Pääset myös näkemään ja testaamaan erilaisia hybridityöhön soveltuvia työympäristöjä ja uutuuksia sekä fyysisesti että virtuaalisesti. Alussa nautimme raikkaasta brunssista.

Tämän hetken hybridiaika tarjoaa mahdollisuuden arvioida työympäristöä ja tilantarpeita puhtaalta pöydältä. Me kuljemme mielellämme rinnallasi tällä matkalla.

Futuristi Elina Hiltunen paljastaa luennossaan mm. Tarvitsemmeko tulevaisuudessa kumisaappaita työmatkalle? Voiko työkaverina toimiva robotti jäädä äitiyslomalle? Tunnistaako työtuoli työvireytesi ja vinkkaako se kahvinkeitintä keittämään iltapäiväsumpit?

Tulevaisuudentutkija Elina Hiltunen on listattu Forbesissa yhdeksi maailman 50 huippunaisfuturistiksi. Hän väitteli vuonna 2010 Aalto yliopiston kauppakorkeakoulusta aiheenaan heikot signaalit organisaation tulevaisuusoppimisessa. Elina puhuu tulevaisuudesta kiinnostavasti ja innostavasti, huumoria unohtamatta. Tilaisuudessa hän puhuu otsikolla: Miten megatrendit ja trendit vaikuttavat tulevaisuuden työelämään ja työympäristöön?

,

Ilmoittaudu mukaan

Hyväksyn, että Kinnarps käsittelee tietojani tietosuojaselosteessa kerrotulla tavalla. (*pakollinen kenttä)

Tietosuojaseloste

Kutsuvierastilaisuuden järjestelyissä on kiinnitetty huomiota turvallisuuteen ja tilaisuudessa on rajoitettu osallistujamäärä. Ilmoittaudu viimeistään 10.11. Lisätietoja tilaisuudesta antaa ina.wasell@kinnarps.fi

Paikka: Kinnarpsin Helsingin shoowroom, Rälssintie 2.
Aika: 17.11.2021 klo 8.30 - 11.00.

Tervetuloa!