Kutsu brunssille 8.6.

Brunssi Helsingissä 8.6.2023 klo 8.30. Tervetuloa! Vieraanamme Future of Work tutkimusjohtaja, Hertta Vuorenmaa.

Tulevaisuuden työ ja työympäristö

Hertta Vuorenmaa, Aalto-yliopiston työelämätutkija
ja Future of Work -hankkeen tutkimusjohtaja on vieraanamme 8.6. klo 8.30 alkavassa brunssitilaisuudessa Helsingin näyttelyssämme. Tule sinäkin mukaan!

Oletko kiinnostunut tietämään millaisia vaikutuksia digitalisaatio ja työn muuttuva luonne tuovat mukanaan työpaikoille? Tule kuulemaan miten työn muuttuessa myös ajattelun, oppimisen ja johtamisen täytyy muuttua. Kuulet lisäksi miten holistinen ergonomia vaikuttaa työn tulokseen ja samalla saat konkreettisia ideoita ja työkaluja työyhteisön kehittämiseen.

Näet myös erilaisia hybridityöhön soveltuvia työympäristöjä ja uutuuksia sekä fyysisesti että virtuaalisesti. Alussa nautimme kesäisen raikkaasta brunssista ja tauon aikana on mahdollisuus jakaa ajatuksia ja verkostoitua.

Muuttunut työelämä tarjoaa mahdollisuuksia arvioida työympäristöä ja tilantarpeita puhtaalta pöydältä. Me kuljemme mielellämme rinnallasi tällä matkalla.

Tule mukaan inspiroitumaan ja verkostoitumaan! Tilaisuudessa on mukana myös yhteistyökumppaneitamme: Lintex, Module, Nordgröna, Playoffice

Hertta Vuorenmaa

Keynote-puheenvuoro: TYÖ MUUTTUU - AJATTELUN, OPPIMISEN JA JOHTAMISEN TÄYTYY MUUTTUA MYÖS

Hertta Vuorenmaa, Future of Work tutkimusjohtaja/yliopiston lehtori Johtamisen laitoksella / tutkija Tuotantotalouden laitoksella Aalto-yliopistossa

Ilmoittaudu mukaan

Hyväksyn, että Kinnarps käsittelee tietojani tietosuojaselosteessa kerrotulla tavalla. (*pakollinen kenttä)

Tietosuojaseloste

Ilmoittaudu viimeistään 2.6. Tilaisuus on maksuton ja sisältää tarjoilua. Rajoitettu osallistujamäärä.

Paikka: Kinnarpsin Helsingin showroom, Rälssintie 2.
Aika: 8.6.2023 klo 8.30 - 11.15.

Tervetuloa!