Innostavat uutuudet 2021

Valikoimamme on monipuolinen, jotta löytäisit omat suosikkisi. Jokaisella brändillämme on yksilöllinen muotokielensä, joka antaa mahdollisuuden uniikkien sisustusratkaisuiden toteuttamiseen. Kestävyys, toiminnallisuus ja ergonomia sekä erinomainen design ovat kaikkien tuotteidemme ytimessä. Nyt toivotamme tervetulleiksi tämän kevään uutuudet.

KL01-000085A.png

Materia kehittää ja valmistaa designkalusteita ja sisustusratkaisuja luoviin kokoustiloihin ja dynaamisten organisaatioiden tarpeisiin. Se ei ole koskaan tyytynyt kompromisseihin. Materian lähestymistavalle on ominaista innovatiivinen ja käyttäjälähtöinen suunnittelu, jonka avulla ideat saadaan toteutumaan.

lue lisää materiasta

picnic.jpg

PICNIC

Tässä pöydässä on leikkisä ja kestävä muotoilu. Sarjaan kuuluu myös penkki ja jakkara. Soveltuu kouluruokaloihin tai toimistojen kohtaamispaikkoihin. Pöytä voidaan asettaa seinää vasten, sillä sen lyhyistä sivuista toinen on suora ja toinen pyöristetty.

Lue lisää

Uni-large-1250.jpg

UNI LARGE -NEUVOTTELUPÖYTÄ

Uni Large on monikäyttöinen neuvottelupöytä, joka on räätälöity nykyaikaisiin kokoustiloihin. Se on suunniteltu toimimaan monenlaisissa ympäristöissä. Neuvottelupöydän täyteläisyyttä korostavat jalan muottivaletut yksityiskohdat ja pöytälevyn viistottu reuna. Pienemmän rakenteensa ansiosta pöytä näyttää melkein leijuvan.

Lue lisää

ambient.jpg

AMBIENT-PALKKISOHVA

Ambient-palkkisohva painottaa muotoilua ja mukavuutta. Vankka muotoilu on silti siisti, minimalistinen ja tyylikäs. Istuinosat voidaan tarvittaessa vaihtaa helposti yksitellen.

Lue lisää

Skandiform_logo.png

skandiformin inspiraation lähteenä ovat pohjoismaiset muotoiluperinteet, joissa luonnon orgaaninen kauneus ja monipuolinen värikirjo peilautuvat.

lue lisää Skandiformista

matsumoto.jpg

MATSUMOTO TIETOKONEPÖYTÄ

Matsumoto-tuoteperheen uusin pöytä. Joustava tietokonepöytä sujuvaan työskentelyyn tai työtasoksi. Helppo sijoittaa pehmeiden, pyöreiden muotojen ja minimalistisen muotoilun ansiosta.

Lue lisää

isa.jpg

ISA RAHI

Rahi, jota voi käyttää yksinään tai yhdessä samannimisen penkin kanssa. Luonnosta inspiraationsa saanut, siro ja joustava muotoilu kutsuu spontaaneihin kokouksiin tai rentoihin keskusteluihin.

Lue lisää

soft top.jpg

SOFT TOP TUOLI JA PYÖRILLÄ VARUSTETTU BAARIJAKKARA

Soft top -tuoteperheeseen kuuluu tämän tuolin ja pyörillä varustetun baarijakkaran lisäksi käsinojallinen tuoli, baarijakkara ja penkki. Muotoilultaan joustava tuoli sopii hienosti työpajalle, kotitoimistoon tai muuhun toimintaan, jossa aktiivisuus ja liikkuminen vuorottelevat keskittyneen ja hiljaisen työskentelyn kanssa. Helppo ottaa esiin ja siirtää syrjään.

Lue lisää

 

NC_logo.png

Nordic Care on yritys jonka juuret ovat pohjoismaisissa arvoissa. Niissä pidetään huolta ihmisestä, luonnosta sekä tasa-arvosta, osallisuudesta ja vastuusta. Arvot jotka näkyvät yrityksen tuotevalikoimassa.

Tutustu tuotemerkkiin

thyra.jpg

thyra-tvåsits-bak.jpg

thyra-tresits-sida.jpg

thyra

Selkeälinjainen puurunko ja lämmin, kutsuva muotoilu, jossa käsityötaito ja yksityiskohdat pääsevät esiin tuoden ilmettä moniin erilaisiin ympäristöihin. Vahva materiaalin tuntu on läsnä puun ja tekstiilin luomissa kosketeltavissa yksityiskohdissa. Irrotettava verhoilu varmistaa hygieenisyyden. Istuimen ja selkänojan välissä on puhdistusta helpottava rako. Pehmuste voidaan vaihtaa.

Lue lisää

Haluatko lisätietoja mallistostamme?

Ota yhteyttä

tutustu myös muihin kevään uutuuksiimme

Bolero rahi

Bolero rahi

Rocca

Rocca

Deli lounge nojatuoli

Deli lounge nojatuoli

Rho sohva

Rho sohva