Esittelyssä Kinnarps brändien uutuuksia 2018

Skandiform, Materia ja Nordic Care:

Tule tutustumaan uutuuksiimme syksyn tapahtumissa:

  • TADA TampereOpenStudios 2018 24.8. ja 30.8.
  • ID Helsinki 11.-12.9. Tapahtumakeskus Telakka
  • Työhyvinvointimessut 11.-13.9. Tampere
  • Orgatec 23.-27.10. Köln

Uutuuksia Skandiformilta

SOFT TOP

SOFT TOP

DESIGN: Brad Ascalon

 

Vieras vai vierailija, siinä kysymys. Soft Top on suunniteltu julkitiloihin sillä mielellä, että se on joustava, edullinen, laadukas ja tukeva. Sen muotoilusta voi löytää tuttuja piirteitä, jotka saavat jokaisen tuntemaan olonsa kotoisaksi - vaikka olisikin vain vierailulla.

TIMEOUT

TIMEOUT

DESIGN: Thomas pedersen

Kuten tiedetään, Timeout tarkoittaa taktista aikalisää, ja tunnetaan myös osallistumisena erilaisiin kokoontumisiin. Timeout-tuoli on täysin tilaisuuteen sopiva puhdaslinjaisen muotoilunsa ansiosta. Muoto ei pistä silmään, mutta tuoli miellyttää etenkin mukavuutensa ansiosta.

NESTOR

NESTOR

DESIGN: Lars Hofsjö

Nestor koostuu seitsemästä selkeästä osasta joilla voi rakentaa tuhansia versioita, yksinkertaisesta penkistä pitkään polveilevaan sohvaan. Joustavuuden ei tarvitse olla tämän monimutkaisempaa; miellyttävä, mukava ja täynnä mahdollisuuksia!

Uutuuksia Materialta

CREST

CREST

Design: Mattias Stenberg

Crest luo hienovaraisen tasapainon avoimuuden ja yksityisyyden välillä. Se on suunniteltu julkitiloihin tarjoamaan suojaa uteliailta silmiltä, mutta myös rohkaisemaan keskustelua ja vuorovaikutusta. Vaikutelman luo taustapaneeli, joka on hieman korkeampi kuin istuimen tyynyt. Miten erillinen ulkopuoli ja sisäpuoli verhoillaan, voi haluttaessa korostaa tunnetta yksityisyydestä ja myöskin siitä, että istutaan mukavasti sohvassa eikä vain sohvalla. Crestin monet moduulit voidaan yhdistellä erilaisiksi järjestelmiksi, perinteiseen kahden istuttavaan tai suurempaan tai vapaaseen muodostelmaan. 

PAX

PAX

Design: Fredrik Mattson

Paxia luonnehtii hyvin sen aaltoileva muoto, mikä takaa erinomaisen mukavuuden kompaktissa koossa. Käsinojat kaartuvat alaspäin kohti istuinta tehden tilaa istujalle. Voit siirtää jalkojasi sivusuunnassa ja kohta, jossa selusta ja käsinojat yhtyvät on muotoiltu siten, ettei selkänoja töki kyynärpäitäsi. Saumaton muotokieli viestii siitä, että tuoli on suunniteltu vastaamaan ihmiskehon joustavuuteen ja takaamaan istujalle mainion mukavuuden. Pax on ruiskuvalettua muovia ja se voidaan tilata ilman verhoilua, verhoillulla istuimella tai ympäriverhoiltuna.

UNI

UNI

Design: Axel Bjurström

Uni on uusi pöytäsarja joka on suunniteltu suuriin tai pienempiin istuinryhmiin sopivaksi. Pöytä on saatavana pilarijalustalla tai T-jaloilla. Koko ja on useita, samoin korkeuksia ja materiaaleja. Sarjan laajuuden ansiosta pöytiä löytyy moneen tarpeeseen: kokouksiin ja kahviloihin, aulatiloihin ja luentosaleihin.

VAGABOND

designer: MARIE OSCARSSON

Se, mikä erottaa Vagabond pöydän toisista, on monikäyttöisyys. Pyörien ansiosta sitä on helppo siirtää, pitää vaikkapa kokous ja kohta taas käyttää työpöytänä. Se sopii hyvin myös ruokailutiloihin ja ravintoloihin. Pöydän päädyt toimivat ripustustelineinä ja niihin kuuluvia magneetteja voidaan käyttää kuvien tai viestien ja luonnostelmien kiinnittämiseen. Pöydän yläpuolella kulkevaan tankoon voi kiinnittää valaisimia, ripustaa kasveja, sisustustavaroita tai vaikkapa henkareita.
Katso tuotetiedot.

MOTUS

designER: MARIE OSCARSSON

Jakkaran muoto määrittelee sen toiminnan. Kaareva, verhoiltu istuin on mukava ja sallii istumisen perinteisen ryhdikkäästi tai rennosti satulassa rullaten. Tuolin pyörät antavat mahdollisuuden liikkua ja lisätä aktiivisuutta työpäivään. Katso tuotetiedot.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä

NC Nordic Care

humlan

DESIGN: EVA schild

Humlan (mehiläinen) on pehmeä ja syleilevä tuoliperhe jossa on neljä jäsentä. Aivan kuin muutkin tuolit tässä perheessä, tämä pieni herhiläinen omaa pehmeän ja syleilevän muotokielen, sekä hyvän istumakorkeuden. Tuoli on myös joustava; valitse samaa tai eri kangasta istuimeen ja selkänojaan. Istuimen kangas on irrotettavissa pestäväksi, mikä on tietysti hyvä asia, mutta etenkin NC:n kestävän kehityksen toimintamallin ytimessä. Uusi Humlan toimii yhdessä tai yksinään kaikenlaisissa tiloissa.

ALVA

DESIGN: Jonas osslund

Alva-nojatuoli on viime vuonna lanseeratun tuolin päivitetty versio. Tuoliin on nyt lisätty metallilangasta tehdyt käsinojat, jotka on leikillisesti kierretty selkänojaan kiinni. Ohut materiaali antaa nojille keveän ja graafisen ilmeen.

rock on

DESIGN: oda homlo klaren

Istuva elämäntyyli on kasvava terveyshaitta. Tutkimusten mukaan tätä ongelmaa ei voi kompensoida ainoastaan urheilemalla. Rock On on rahi, joka kutsuu muutokseen ja jonka tarkoituksena on tehdä istumisesta fyysisempää. Ristikkäinen ja pyöristetty alusta tekee mahdolliseksi keinua kaikkiin suuntiin, mikä puolestaan aktivoi käyttäjän sisäisiä lihaksia. Rock Onin minimaalinen design toimii sekä yksityisissä että julkisissa tiloissa.