Nexus Meetings – uudenlaisiin kokouksiin

Suosittu Nexus pöytäsarja on nyt valmis kokonaisuus. Se on joustavien kokouspöytien mallisto uusia kokouksia varten. Fiksut ja muunneltavat ratkaisut tukevat nykyteknologiaa ja takaavat tehokkaat ja luovat kokoukset sekä inspiroivat ympäristöt.

Nexus on yksi Kinnarpsin bestsellereistä. Sen toiminnallinen ja selkälinjainen design on monen toimiston keskus. Nexus Meetings -sarjan mallisto on nyt valmis kokonaisuus. "Idea on, että sen avulla voi kalustaa koko projektin yhtenäiseen tyyliin," kertoo Kinnarps Ab:n tuotepäällikkö Per Enskär.

Joustavuus on pöytäsarjalle ominaista, saatavana on monia erikokoisia pöytiä kaiken tyyppisiin kokouksiin - spontaaneista kohtaamisista ennalta sovittuihin neuvotteluihin. Pieniin kokoushuoneisiin sekä suuriin konferenssitiloihin. Nelikulmaiset pöydät voi liittää yhteen nopeasti ja joustavasti.

Nexus Meetings tarjoaa kaksi pöytäkorkeutta jotka tukevat erilaisia kokoustapoja. 74 cm sopii istuvaan kokoukseen ja pitkiin neuvotteluihin. 90 cm antaa mahdollisuuden aktiiviseen kokoustamiseen, jossa osallistujat voivat vaihdella asentoa istumisen ja seisomisen välillä.

Saatavana on laaja valikoima värejä ja materiaaleja - mukaan lukien valkopigmentoitu saarni - osa pöydistä on saatavana puisin jaloin, materiaaleina tammi, pyökki ja koivu.

Koska yhä useampi kokous toteutuu etänä on Nexus Meetings varustettu uusimalla kokousteknologialla.

"Kokouspöydät voidaan varustaa vaihdettavilla it-moduuleilla, minkä ansioasta ne on helppo päivittää teknologian kehittymisen myötä tai aina kun organisaation tarpeet muuttuvat."

Nexus Meetings on kestävä valinta kaikilta puolilta tarkastellen. Tuotevalikoima on kehitetty Kinnarpsin The Better Effect Index arvoja toteuttaen. Vaatimukset ovat tiukat raaka-aineiden ja puhtaiden materiaalien sekä sosiaalisen vastuun, kierrätyksen että ergonomian osalta. Pöytien materiaalista suuri osa on sertifioitua puuta ja ne tarjoavat terveellisen työympäristön jossa ei ole tarpeettomia kemikaaleja.