OPTI - Älykkäät lisävarusteet

Opti on fiksu valikoimamme, joka sisältää helppokäyttöisiä ja käyttäjäystävällisiä lisätarvikkeita työ- ja kokouspöytiin. Testattu parhaan mahdollisen ergonomian, laadun ja turvallisuuden takaamiseksi. Ne tarjoavat tarvitsemasi toiminnot sekä harkittuja ja hyvin suunniteltuja ratkaisuja, jotka auttavat pitämään työympäristön järjestyksessä. Valikoimassa on erilaisia kaapelinkäsittelyratkaisuja, jotka ovat joustavia ja helppoja asentaa ja luovat siistin vaikutelman. Olemassa on myös käden ulottuville sijoitettavia vaihtoehtoja virta- ja verkkoliitännöille. Työ- tai kokoustilasta riippumatta voit löytää sopivan ratkaisun liitännälle tai lataamiseen. Lisävarusteisiimme kuuluu myös ergonomisia, työpäivää helpottavia ratkaisuja, kuten PC-telineitä, kuormitusta vähentäviä käsivarsitukia ja säädettäviä näyttövarsia.

SÄHKÖ JA MUUT LIITÄNNÄT

Lähellä sijaitseva, helposti saatavilla oleva tekniikka sekä siisteys helpottavat ja tehostavat työtä sekä työpöydän ääressä että kokoustilassa. Meillä on monia erilaisia tyylikkäitä ja toiminnallisia virta- ja latausliitäntöjä, jotka voi piilottaa tai jättää näkyville. Kaikki tuotteet ovat itsenäisen laboratorion testaamia ja hyväksymiä.

PT2T51_feed.jpg

POWER TRAY

Koristeellinen peitelevy Power Dot 51:een. Kahdelle kaapeliläpiviennille.

Lue lisää

PT3T51_feed.jpg

POWER TRAY

Koristeellinen peitelevy Power Dot 51:een. Kolmelle kaapeliläpiviennille.

Lue lisää

PB663_feed.jpg

POWERBOX

Integroitu pöytään kätevää sähkö- ja verkkoliitäntää varten. Tilava lokero johtojen piilottamiseen. Voidaan sulkea myös pistokkeiden ollessa kytkettynä. Mukana toimitetaan Wieland-liitin ja erikokoisia jatkojohtoja.

Lue lisää

KAAPELIEN KÄSITTELY

Luo puhtaita pintoja kokoamalla kaapelit ja pistorasiat. Selkeys sekä pöydän ylä- että alapuolelta antaa rauhaa ja tilaa luovuudelle ja tuottavuudelle.

T80_feed.jpg

KAAPELILÄPIVIENTI T80

Kaapeliläpivienti 80 mm:n reikään. Pyöreä muoviholkki kolmiosaisella kannella eri kaapelimäärille.

Lue lisää

PAW130_feed.jpg

ALASVIENTIKOURU

Järjestä irralliset johdot helposti. Alasvienti on muovia, jossa on jalusta, ja se asennetaan suoraan tasoon. Voidaan kiinnittää vaakasuoraan pöydän alle tai alaspäin kohti lattiaa. Voidaan jatkaa. Korkeammalle pöydän korkeudelle.

Lue lisää

O300_feed.jpg

KAAPELILÄPIVIENTI

Tasoon kiinnittämistä varten. Kansi ja kehys anodisoitua alumiinia, täydennettävä kaapelikaukalolla.

Lue lisää

NÄYTTÖVARSI

Työpäiväsi aikana vietät paljon aikaa tietokoneen näytön ääressä. Sen vuoksi toiminnallisuus ja yksilöllinen mukauttaminen ovat tärkeitä. Kallista, käännä ja siirrä, jotta voit sijoittaa näytön helposti haluamallasi tavalla.

TA71M_feed.jpg

NÄYTTÖVARSI, KAASU

Kaasujousitettu yksihaarainen varsi, jonka avulla näyttöä voi siirtää vaivattomasti. Puristin pöytätasoon asennusta varten. Kiinnitin, joka asennetaan 51 mm:n reikään. Käännettävä ja kierrettävä.

Lue lisää

TA62M_feed.jpg

NÄYTTÖVARSI

4-nivelinen kaksoisvarsi. Sisältää puristimen pöytätasoon asennusta varten. Käännettävä ja kierrettävä. Tarjoaa rajoitetut asennusmahdollisuudet pöytäseinäkkeeseen yhdistettynä.

Lue lisää

 

TA61M_feed.jpg

NÄYTTÖVARSI

Nelinivelinen yksihaarainen varsi. Sisältää puristimen pöytätasoon asennusta varten. Käännettävä ja kierrettävä.

Lue lisää

kattava valikoimamme

Lataa esite

Tarjoamme apua työympäristön muutoksen toteutuksessa.
Alusta loppuun saakka.

Etsitkö tiettyä tuotetta? Haluatko ratkaisun, joka on juuri sinun toimintasi näköinen? Vai tarvitsetko vain selkeitä tietoja siitä mitä meillä on tarjottavana? Ota yhteyttä - olemme valmiina palvelemaan sinua.