FENDO sai "The Hip Award" -palkinnon: Parhaat tuolit työympäristöön

Skandiformilla on hyviä uutisia. Sen Fendo-nojatuoli on saanut "the Interior Design HiP Award 2019" -palkinnon NeoConissa, Chicagossa kategoriassa "best Workplace Seating".

 

Kansainvälinen alan johtava designjulkaisu, verkkosivusto ja tapahtumajärjestäjäorganisaatio INTERIOR DESIGN, jakaa vuosittain muotoilun HiP Award -palkinnon innovatiivisille tekijöille ja tuotteille.

Stefan Borseliuksen Skandiformille suunnittelema Fendo on tuoli, joka sopii lukuisiin tiloihin ja yhteyksiin siron mutta erottuvan ulkoasunsa ansiosta. Stefan on onnistunut tiivistämään tuoliin mukavuuden! Tuolissa on istuin joka kaartuu miellyttävästi ylöspäin sekä pyöristetty selkänoja, jotka yhdessä luovat tuolissa istujalle mukavuutta, joka harvoin toteutuu näin sirossa mittakaavassa. Tuolin sopusuhtainen koko ja aukotus istuimen ja nojan välillä antavat sille myös runsaasti ilmeikkyyttä. 

"Päämääränä oli luoda kotoisan miellyttävä tuoli, joka tarjoaa mahdollisimman paljon mukavuutta vaatimatta suurta tilaa. Aukotus ja jaottelu istuimen ja selkänojan välillä ovat ne elementit jotka antavat tuolille ominaisen ilmeen. Se on myös ajatus tuolin nimen - Fendo - taustalla. Sana tarkoittaa aukkoa esperanton kielellä. Design ideana oli muotoilla tuoli, joka sopii hyvin ruokapöydän ympärille, mutta myös kokoustiloihin, auloihin tai odotushuoneisiin - joko yksinään tai ryhmissä."

Stefan Borselius