Energisoivia tuoteuutuuksia työympäristöihin

Raikkaita uutuuksia tuoteperheemme eri brändeiltä. Kalusteita, jotka antavat mahdollisuuden satunnaisille kohtaamisille ja energisoiville keskusteluille.

Alm_insp.jpg

Alm vaatenaulakko

Vaateteline Alm on saanut innoitusta luonnon jalavametsistä, jotka tarjoavat varjojen leikkiä ja vakautta. Juurtuneena maan kamaraan se symboloi ajatonta kauneutta. Alm on kuin kuva puun siluetista, josta oksat työntyvät esiin siirtyi luonnoksiksi ja valmiiksi tuotteeksi, joka on valmistettu teräksestä. Oksat toimivat ripustimina takeille, myssyille ja muille vaatekappaleille, jotka löytävät paikkansa latvuksesta.

Design: Nina Jobs

imageqfax6.png

BEasy loungetuoli

Tuoli, joka toisaalta sopii kaikkialle ja toisaalta erottuu tilassa täyttäen kaikki modernille korvalapputuolille ja lounge-kalusteelle asetetut vaatimukset. Nimi BEasy on hauska sanaleikki sanoista "easy-chair", "be easy", "busy" ja "business". Haastaa rauhoittumaan, keskittymään tai vain ottamaan vähän rennommin.

Design: Stefan Borselius / Ruud Ekstrand

MATERIA_Palette-armchair_Soho-table_interior-image-03.jpg

Palette hybridituoli

Hybridituoli, jolla on monia mahdollisuuksia. Sopiva kaikenlaisiin kohtaamistiloihin. Selkeä väritys auttaa luomaan hienostuneen vaikutelman ja tehostevärillä voi luoda tunnelmaa ja herättää huomiota. Tuoli on korkeussäädettävä ja siinä on lukittava keinutoiminto. Tarjoaa myös hyvän istumisergonomian. 

Design: Jesper Ståhl

MATERIA_Palette-armchair_Soho-table_close-up_02.jpg

Soho pöytä

Soho, pienen tilan tai kotitoimiston kaluste, linjakas pöytä kotiin tai konttoriin. Hienostuneessa muotokielessä on ilmaisuvoimaa ja tyylikkyyttä. Runko on massiivitammea ja kansilevy tammiviilua tai beigeä laminaattia massiivitammisin reunalistoin. Tunnelmaltaan vahva, laadukas ja ainutlaatuinen. Lisävalintana saatavissa integroitu vetolaatikko, joka on kiinni kannen alla kulkevassa palkissa.

Design: Jesper Ståhl

Capacity penkki.jpg

Capacity penkki

Helposti sijoitettava istuinmoduuli luo kutsuvan ja tilapäisen paikan tauoille, keskusteluille kollegan kanssa tai spontaaneille kohtaamisille. Saatavana laatikolla lisäsäilytystilaa varten tai etuosalla, jossa on pistorasia tietokoneen tai puhelimen helppoa lataamista varten. Valittavana on erilaisia viiluja ja laminaatteja tai valinnainen väri runkoon ja etuosiin. 

Capacity soppi.jpg

Capacity istuinsoppi

Istuinsopet tarjoavat paikan istumiseen, keskusteluun ja spontaaniin tapaamiseen kollegan kanssa. Verhoiltu istuintyyny ja verhoillut seinät luovat viihtyisän ja kutsuvan istuinosan. Sijoita yhdessä muiden säilytysratkaisujen tai vaatekaappien kanssa mahdollistamaan eri toimintoja samalla alueella. Toimii myös tilapäisenä työpisteenä yhdessä tietokonepöydän kanssa. Mukava istuinkorkeus ja istuinosa yhdessä ääntä vaimentavien seinien kanssa. 

capacity kaapisto.jpg

Capacity kaapisto

Vaatekaapit ulkovaatteiden ja kenkien käytännölliseen ja helppoon säilytykseen. Saatavana täysikorkuisena vaatekaappina tai korkealla ovella (2 m), jossa on vaatekoukku ja tilaa takille tai muille ulkovaatteille. Täyskorkeita vaatekaappeja on saatavana leveyksillä 40 cm ja 80 cm. Leveässä versiossa on vaatetanko, jossa on tilaa vaateripustimille. 

Haluatko tietää lisää?

Ota yhteyttä!