Pirteät uutuudet!

Mallistossamme on nyt monta miellyttävää uutuutta, jotka piristävät työympäristöjä. Skandiform, Materia ja NC Nordic Care eivät ole pandemian aikana levänneet laakereilla, vaan luoneet idearikkaita tuotteita joiden avulla työympäristön uusi toiminnallisuus päivittyy käden käänteessä. Värien ja muotojen lisäksi kalusteiden valmistuksessa on otettu esille uusia materiaaleja, jotka edistävät kiertotalouden toteutumista.

Skandiformin inspiraation lähteenä ovat pohjoismaiset
muotoiluperinteet, joissa luonnon orgaaninen kauneus
ja monipuolinen värikirjo peilautuvat.

 

Skandiformin mallistosta esille nousevat erityisesti uutta materiaalikiertoa vahvistavat tuotteet D2 ja Tinnef. Dito on valmistettu kierrätetystä muovista ja hamppukuidusta, jotka yhdessä muodostavat erittäin kestävän materiaalin. Metallirunko on saatavana myös lenkkijaloilla sekä pyörällisellä neliristikolla. Tinnef, jo aikaisemmin esitelty, monivärisistä muovipulloista valmistettu pikkupöytä on saanut uuden kansivärin. Syksyn uutuus on vaalea, marmorikuvioitu, jugurttipurkeista valmistettu pöytätaso. Se sopii ympäristöihin, joissa kaivataan vaaleaa seesteisyyttä. Pöydän jalusta on tammea tai valkoiseksi pigmentoitua saarnea. Lola -tuoli  on monikäyttöinen kameleontti! Sen voi sijoittaa tilaan erilliseksi katseen vangitsijaksi, tai ryhmiksi, jotka houkuttavat viipymään. Yläkuvan Canard luo mallistoon hauskaa leikkisyyttä, vankka ja värikäs tuoli antaa hyvän mielen ja mukavuutta istujalle.

D2

skandiform_dito_s-1025_nature_coda103_creme.jpg

 

Tinnef

skandiform_tinnef_lb-664_h53_white_marbled_ash.jpg

Lola

skandiform_lola_s-001_bardal7691_white.jpg

footer-logo.png

Materia kehittää ja valmistaa designkalusteita ja sisustusratkaisuja luoviin kokoustiloihin ja dynaamisten organisaatioiden tarpeisiin.
Se ei ole koskaan tyytynyt kompromisseihin. 

 

Materia on kasvattanut mallistoa uusilla väreillä ja laajemmilla materiaalivalikoimilla. Neo Lite -baarituolissa on nyt uutuutena ympäriverhoiltu istuin jo aikaisemmin lanseeratun polypropeeni-istuimen lisäksi. Myös runkoon on tullut uusi vaihtoehto. Nyt saatavana on saarnirunko joko valkoiseksi pigmentoituna tai mustaksi petsattuna. Cap-jakkarassa on uusia herkullisia sävyjä ja nyt se on saatavana myös Remix-kankaalla verhoiltuna! Rocca-jakkara on kasvanut korkeutta. Uusi korkeampi Rocca on mukava lisä puolikorkeaan työskentelyyn sekä uudenlaiseen kokoustamiseen. Ja vielä, Ambient-palkkisohvan mallistoon on tullut uusi pöytätasoon kiinnitettävä teline, johon voi huoletta laittaa esille aikakauslehdet ja ruukkukasvit ja muut pikkutavarat. 

Neo Lite

Materia_Neo-Lite-upholstered-whiteash.JPG

Cap

Materia_cap_colors.JPG

Rocca

Materia_Rocca_stoolh.JPG

Nordic Care on yritys jonka juuret ovat pohjoismaisissa arvoissa.
Niissä pidetään huolta ihmisestä, luonnosta sekä tasa-arvosta,
osallisuudesta ja vastuusta. Arvot näkyvät yrityksen tuotevalikoimassa.

 

Humlan on istuinsarja, johon kuuluu sohva sekä nojatuoli. Nyt sarja on kasvanut korkeaselkäisellä, erittäin mukavalla ja herttaisen näköisellä lepotuolilla, joka tuo tilaan kodinomaista pehmeyttä. Selkänojan yläosan sekä istuintyynyn verhoilu on irrotettava. Freja-tuoteperheen uusin jäsen on metallirunkoinen, portaattomasti säädettävä ja erityisesti helppoon puhdistettavuuteen ja istumismukavuuteen vastaava tuolimalli. Istuintyynyn verhoilu on irrotettavissa ja rako selkänojan ja istuimen välissä ehkäisee lian kertymistä. Saatavana myös desinfiointiaineita kestävä synteettinen verhoilukangas, joka muistuttaa nahkaa. 

Humlan

NC_Humlan372.JPG

Freja

NC_Freja238.JPG

Nilo. Selkeän muotokielensä ansiosta Nilo-tuoli on helppo sijoittaa erilaisiin ympäristöihin. Nilo sopii erinomaisesti esimerkiksi ruokaloihin, kahviloihin ja kokoushuoneisiin. Nilo-tuoli on valmistettu uusiutuvasta puuraaka-aineesta, jonka FSC®-merkintä takaa niin ihmisen kuin ympäristön kannalta vastuullisen metsänhoidon. Tuolissa on myös Möbelfakta-merkintä, joka takaa materiaalien olevan myrkyttömiä ja täyttävän julkisten tilojen laatua ja turvallisuutta koskevat eurooppalaiset vaatimukset. Se tekee Nilosta turvallisen valinnan. Tuoli koostuu muutamista osista, jotka voi vaihtaa, erotella toisistaan ja kierrättää, mikä tekee tuolista kiertotaloudellisesti kestävän ja pitkäikäisen.