Muuntuvia ja muunneltavia uutuuksia!

Syksyn uutuuksia yhdistää ergonomia, kestävyys ja muunneltavuus sekä kekseliäs design. Inspiroidu innovatiivisista uutuuksistamme!

MATERIA

OAS

Materian uusi joustava moduulikalustesarja OAS ruokkii luovuutta. Omintakeisessa kalustesarjassa on työpisteen omaisia piirteitä, kuten pieni kirjoituslevy kannettavalle tietokoneelle, säilytin sekä virtaliitäntä istuimessa tai vaihtoehtoisesti leveässä käsinojassa. Leveä käsinoja on aina varustettu levykannella ja lisäksi siihen on saatavana sähkö/USB liitäntä ja astiasyvennys vaikkapa kasvia varten. Kirjoituslevyssä on kahdesta kohdasta nivelletty varsi, mikä auttaa hyvän asennon löytämistä. Sarjassa on myös verhoiltu seinäke, jolla voi jakaa tilan omaksi alueeksi rentoutumista tai työskentelyrauhaa ajatellen.


Säilyttimen voi lukita avaimella tai Flexlock-lukolla, jota käytetään kortilla tai tägillä tai älypuhelimen avulla.  

Kestävyysnäkökulma on ollut tärkeässä osassa muotoiluprosessissa. Ympäristösyistä pehmusteeksi on valittu muotoon valettu PUR-vaahto, jota käytetään PurFlex® Biomass Balance -materiaalissa. Se vähentää fossiilisten aineiden käyttöä ja samalla pienentää hiilipäästöjä OAS istuinpalan osalta n. 80 %.

Kirjoituslevyn varsi sekä kasviastia ovat saatavana Colours by Materia (CbM*) väreissä. Käytetty puu on FSC®-merkittyä saarnea, joka on saatavana valkopigmentoituna tai mustaksi petsattuna. Moduulisohva taipuu moneen muotoon toiveiden mukaan ja se soveltuu erittäin hyvin myös hotellien aulatiloissa ja vastaanottoalueilla käytettäväksi.

SKANDIFORM

central_ash_insp.jpg

roll_ral6003_ral9005.jpg

tinnef_blackcoal.jpg

CENTRAL

Nojatuoli. Jalusta tammea tai valkopigmentoitua saarnea.
Central on nimensä mukaisesti huoneen keskipiste. Sen muotoilulliset yksityiskohdat tekevät istuimesta näyttävän ja vakaan. Hienostuneen muotoilunsa ansiosta tuoli voi nousta tilassa näkyville tai sulautua muuhun sisustukseen. Centralin kauniit selkänojan saumojen yksityiskohdat ja jalkojen soikea muoto saavat aikaan yksilöllisen muotokielen.

Designduo Bonpart on suunnitellut tuolin, joka asettaa ihmisen keskuspaikalle. Tuoliin on mukava asettua, eikä siitä tahtoisi nousta ylös lainkaan. Monipuoliset valinnan mahdollisuudet, sekä pohjaan että pintaan, tekevät Centralista moneen ympäristöön muokattavan. Jossain tilassa se näyttelee pääosaa, ja toisessa sivuroolia, mutta on aina nimensä veroinen.

Central on lepotuoli, jolla on vähäiset ympäristövaikutukset. Se on ryhdiltään suoraselkäinen, mutta silti erittäin mukava. Tuoli sijoittuu tavallisen nojatuolin ja lepotuolin välimaastoon.

ROLL

Pyörien päällä rullaava ROLL on näppärä vaatenaulakko. Vakiona valkoinen tai mustaksi maalattu, saatavissa myös Skandiform Colour Collectionin RAL-väreissä.

Roll-naulakossa perinteinen putkirunko on taivutettu muistuttamaan vankkarunkoista puuta oksistoineen ja juurineen.
Luonto onkin juuri se juttu, josta muotoilija Louise Hederström ammentaa inspiraationsa - sekä Elviksen musiikki. Yhteistä monille hänen muotoilemilleen kalusteille on yhteispeli liikkuvuuden ja leikkisyyden kanssa.

Pyörillä kulkeva naulakko on kätevä ottaa esiin vieraiden saapuessa. Sen voi myös työntää sermin taakse piiloon kokouksen ajaksi. Kätevää pienessä tilassa!

Roll tasapainoilee toiminnallisuuden ja koristeellisuuden maastoissa. Selkeys ja liikuteltavuus tekevät siitä oivallisen valinnan kaikkiin tiloihin.

TINNEF

Skandiformin Tinnef-sarjassa 100 % kierrätysmuovi muuttuu uniikiksi designiksi. Pöytien väri on aina yksilöllinen, sillä se on riippuvainen käytetyn muovierän sisällöstä.

Uutta: Suurempi kansilevy, halkaisijaltaan 73 cm, saatavissa 45 cm korkeaan pöytään.
Uusi väri: BLACK COAL.

Värit:
MULTICOLOR on valmistettu eri värisistä muovipulloista, jotka muodostavat uniikin väri-ilottelun, saaden aikaan värikirjon, josta löytyy vastine minkä tahansa sisutuksen värimaailmaan. 
WHITE MARBLE on valmistettu valkoisista jugurttipurkeista ja niiden alumiinikansista. Kansien materiaali muodostaa levyssä näkyvän marmorille ominaisen kuvioinnin.
BLACK COAL on valmistettu mustista annoslaatikoista, jotka ovat tuttuja mm. salaattirasioista sekä lääketablettien läpipainolevyistä. Yhdessä ne muodostavat mielenkiintoisen kolmiulotteisen vaikutelman.

Design: Charlotte von der Lancken