Uutta työpäivän piristykseksi!

Syksy toi tullessaan rentoja uutuuksia mallistoomme. Eri brändeistämme koostuva valikoima kasvoi monilla innovatiivisilla ja kestävillä tuotteilla.

Skandiform tuo tähän syksyyn väriä ja luonnon mukaisia elementtejä. Uutta kestävyysajattelua löytyy tällä erää kierrätysmuovista valmistetusta pöytämateriaalista, joka antaa muovijätteelle uuden elämän. Kasvien tuominen työtilaan edistää viihtyvyyttä ja luo luonnonläheistä tunnelmaa. Samalla voi tiloihin luoda kulkuväyliä ja rajauksia lempeällä tavalla. Näin etäisyyden pito käy luontevasti ja huomaamatta.

Materian mallisto kasvaa uusilla tuoliversioilla, puolikorkeus on suosittua. Saman pöydän ääressä voi istua ja seistä luontevasti, jolloin tilan dynaamisuus toimii ja ideoita ja keskusteluja voi seurata suurempikin ryhmä. Lisäksi on tarjolla kätevä ratkaisu piensäilytykseen sekä yleispätevä tuolivaunu, jonka avulla voi siirtää ja varastoida ylimääräiset tuolit. Kätevää etenkin nyt, kun tiloihin täytyy luoda väljyyttä etäisyyksien säilyttämiseksi.

NC Nordic care tuo esille tuotteidensa käytettävyyttä ja turvallisuutta korostavia yksityiskohtia, kuten irrotettavia verhoiluja ja puhdistusta helpottavia ominaisuuksia. Uusi tuote on hauska pianotuolista innoituksensa saanut Orkester-penkkisarjan perheen lisäys, kolmen istuttava, innovatiivista käyttöä inspiroiva penkki.

SKANDIFORM

Alle divider.jpg
Allé divider

Allé plant divider – leikkisä tilanjakaja, jolla voi muodostaa kevyen viherseinän ja tuoda tilaan luovuutta, mukavaa ja terveyttä henkivää tunnelmaa.

Design: Kauppi & Kauppi

 

Tinef.jpg
Tinnef

Tinnef – aika uurtaa jälkensä myös kalusteisiin. Tinnef-pöydässä kierrätysmateriaali muuntuu designiksi ja muovijäte saa uuden elämän.

Design: Charlotte von der Lancken

Fendo wood.jpg
Fendo

Fendo nojatuoli – uusi jalusta on massiivipuuta ja nostaa esille tuolin pehmeät linjat, luoden kalusteesta jopa entistä klassisemman näköisen.

Design: Stefan Borselius

jefferson 2 seater.jpg

Jefferson

Jeffersson  2-istuttava sohva – uusi versio erittäin pidettyyn Skandiformin Jefferson-perheen sohvasarjaan.

Design: Alexander Lervik

matsumoto in colours.jpg

Matsumoto

Matsumoto mini – lisäpöytä jonka värikkyys nousee silmäkarkiksi tilassa kuin tilassa. Anna värien nostaa tunnelmaa. Uusi sirokokoinen pöytä on helppo sijoittaa minne tahansa, kuten muutkin sarjan pöydät ovat.

Design: Claesson Koivisto Rune

MATERIA

Anagram

Anagram-tuoliperheen uutuus on pinottava baarituoli, joka on saatavana kahtena korkeutena, 630 ja 780 mm. Niin kuin Anagram sarjan muissakin tuoleissa, on istuin ja selkänoja saatavana joko puisena tai polypropylenista valmistettuna, verhoilemattomana, verhoilulla istuimella, tai kokonaan verhoiltuna. Selkänojan alumiininapit seuraavat rungon väriä. Jalusta kiertyy selkänojan taakse muodostaen tyylikkään kahvan, jonka avulla tuolia on helppo siirrellä. Jalustassa myös jalkatuki. Runko kromattu tai CbM* väreissä. (CbM, colours by Materia: Pehmeä rosa, ruosteenpunainen, siniharmaa, vihreä, valkoinen, harmaa, tummanharmaa, musta.)

Design: Fredrik Mattson

Rocca

Omaleimainen tuoli on saanut nyt uuden korkeuden, 615 mm, joka sopii hyvin 900 mm korkeiden pöytien rinnalle. Roccan design on leikkisää, ja helpottaa kehoa pysymään liikkeessä. Tarjoaa istumismukavuutta ja rohkaisee aktiivisuuteen. Yhdistelmä Rocca tuoleja tarjoaa houkuttavan näyn. Erilainen istuin, joka on helppo napata sinne missä tarvitaan. Sopii tehtävien mukaisiin työympäristöihin. Runko kromattu tai CbM väreissä.

Design: Alexander Rehn

Vagabond Office kit

Office kit. Kaksi eri kokoista koristeellista säilytyslaatikkoa kynille ja työpöydän pientarvikkeille. Voi käyttää yhdistelmänä tai erikseen. Sopivat sijoitettavaksi Vagabond Project –pöydän tarvike laatikkoon tai mihin tahansa pöytäpinnalla. Valitse yksi väritys tai yhdistele eri CbM värejä mielesi mukaan. Pirteät paikat muistikirjoille, papereille, klemmareille ja kynille.

Design: Marie Oscarsson

total tuolivaunu

Käytännöllinen, erityisesti mallistomme tuoleja ajatellen muotoiltu vaunu, Total,  joka sopii seuraaville tuoleille: Adam, Anagram, Mayflower, Neo Lite, Stack ja Stack+. Soveltuu jopa 15 tuolin pinoamiseen. Runko mustaksi maalattu. Suuret pyörät helpottavat siirtelyä ja ovat myös lukittavissa.

Design: Materia

 

NC NORDIC CARE

Orkester 3-istuttava penkki

Orkester-jakkara on saanut inspiraatiota pianotuolista. Tämä perinteinen puukaluste nostettavine ja laskettavine istuimineen on valmistettu täysin ilman ruuveja ja metalliosia. Istuimet on tehty massiivisaarnesta. Sarjassa on saatavana jakkara ja kahden ja kolmen istuttava penkki.

Orkester soveltuu kouluihin, päiväkoteihin, vastaanottotiloihin, auloihin ja odotushuoneisiin. Säädettävät, erikorkuiset istuimet mukautuvat sekä aikuisen että lapsen mittoihin.

Design: Mia Cullin