Liikettä lisää! Esittelemme innostavia ratkaisuja. Tule.

Tampereen Työhyvinvointi-messut 11.-13.9. osasto A 601

Tervetuloa osastolle A 601 tutustumaan innostaviin ideoihin, jotka tuovat lisää liikettä työpäivään.

Hauskat, mielikuvituksen liikkeelle saavat kalusteet sekä monet variaatiot erilaisista istuimista ja liikkumista lisäävistä ratkaisuista ovat kokeiltavissa.

Mr T on verraton veijari, joka on huomattu myös maailmalla. Jakkara on saanut monia designpalkintoja oivaltavan käytettävyytensä ja hauskan muotonsa ansiosta. Jakkaran epätavallinen ulkoasu saa hyvälle tuulelle. Voit ryhmitella sen vapaasti tai pultata kiinni lattiaan. Mr T sallii, monesta jakkarasta poiketen, myös pukeutumisesta riippumattoman istumisen, ei haittaa vaikka päälle olisi sattunut minihame, toisaalta housukansa voi istua kuin ratsukossa.

OBERON on avotoimistojen ilo. Laajan säätöalueen ansiosta pöydän ääreen voi asettaa vaikkapa toimistokuntopyörän tai kävelymaton. Monitilatoimistoon siitä löytyy sopiva koko, olipa kyseessä hiljainen tai jaettu työpiste tai neuvotteluhuone. Lukuisat materiaalivaihtoehdot ja värit antavat mielikuvitukselle vapaataipaleen.  

CAPELLA saa kehon mikroliikkeeseen. Työtuolin mekanismi ei täysin lukkiudu, vaan säilyttää hienoisen liikkeen, mikä estää jämähtämästä paikoilleen. Se olisikin vaarana, sillä tuoli tukee säädettävien käsinojiensa ja selkänojansa sekä niskatukensa ansiosta istujaansa ja sopii pitkäkestoiseen istumiseen. Tuoli on oivallinen valinta myös neuvotteluhuoneisiin.

 

tyohyvinvointi_osastonumero_728x90_2133 copy.jpg