HIENO VIIKKO TUKHOLMAN KALUSTEMESSUILLA

On mahtavaa, että niin moni tuli kuuntelemaan ajatuksiamme ergonomiasta, kestävyydestä ja muotoilusta. Kinnarpsin osasto oli rakennettu vastuullisuuden teeman ympärille. Capella-työtuolit, monitilatoimistoon soveltuva Fields-kalustesarja sekä Space-säilytysjärjestelmä oli pisteytetty uudella The Better Effect Index -työkalulla, johon kävijät saattoivat tuotteiden avulla lähemmin tutustua.

Kuvia osastolta

LEHDISTÖTILAISUUS - TEEMANA OPEN MINDS

Kestävän kehityksen konseptimme oli tänä vuonna Open Minds panelin keskustelujen aiheena. Se houkutti paljon mielenkiintoisia näkökulmia ja kiinnitti huomiota messuvieraiden joukossa. Vierainamme olivat palkitut arkkitehdit Gert Wingårdh, Louise König, joka on äänestetty vuoden kestävän kehityksen johtajaksi Ruotsissa, Erik Huss Fores think tank, Johanna Ljunggren, Kinnarpsin kestävän kehityksen johtaja sekä Robert Petersson, CEO Kinnarps Ab. Moderaattorina toimi Renée Nyberg TV4.

Kuvia lehdistötilaisuudesta

PALJON KÄVIJÖITÄ OPEN IDEAS SEMINAAREISSA

Messuviikkojen aikana järjestimme osastollamme seminaareja OPEN IDEAS teemalla. Seminaarien aiheina olivat: ergonomia, kestävä kehitys, muotoilu ja tulevaisuuden työympäristöt toimistoissa, kouluissa ja hoivaympäristöissä. Ne kiinnostivat monia kävijöitä.

Seminaarimme

THE

BETTER

EFFECT

INDEX

-TYÖKALU VASTUULLISIIN VALINTOIHIN

THE BETTER EFFECT INDEX - KESTÄVYYSTYÖKALU

Kestävän kehityksen teeman perustana messuilla oli uusi avoin työkalumme - THE BETTER EFFECT INDEX. Se on ainutlaatuinen työkalu joka arvioi tuotteittemme kestävyyttä pisteiden avulla. Se on suunniteltu eri asiakasryhmiemme tunnistamien tärkeiden, hankintapäätöksiin vaikuttavien osa-alueiden arvioimiseen. Kuusi eri asiaa - raaka-aineet ja resurssit, puhtaat materiaalit, kierrätys, sosiaalinen vastuu ja ergonomia - arvioidaan pisteillä 1 - 3. Tämä antaa selkeän kuvan tuotteiden kestävyydestä ja eduista, ja siitä mitä voidaan tehdä vielä paremmin.

Tutustu THE BETTER EFFECT INDEXIIN

KESKIPISTEESSÄ KESTÄVYYS

Keskiviikkona Johanna Ljunggren, kestävän kehityksen johtaja Kinnarps Ab, osallistui panelikeskusteluun kalusteteollisuuden Wooden Furniture Associantionin edustajana. Otsikkona "Mitä kalusteteollisuus voi tehdä maailman pelastamiseksi?".

MOVIES OPEN18

Voit katsella ja kuunnella OPEN18 videomme Tukholman kalustemessuilta. Mielenkiintoisia ajatuksia ja ideoita eri teemoihin liittyen - design, trendit, tulevaisuuden työympäristöt sekä hyvinvointi.

Rasmus Nanhed, Sales Director

Kuuntele Rasmus Nanhedin ajatuksia siitä miksi avoin mieli on tärkeä tulevaisuuden työympäristöissä.

Christina Wiklund, Colour Material Finish Manager

Christina Wiklund kertoo ajatuksiaan siitä miksi meidän pitäisi olla avoimia lisäämään uusia värejä työympäristöömme.

Sofie Dahlberg, Range Manager

Kuuntele Sofie Dahlbergin ideoita avoimuudesta, osallisuudesta ja inclusive designista.

Elisabeth Slunge, Director Global Range & Communications

Elisabeth Slunge kertoo avoimuuden ja globaalisti kestävän muotoilun eduista

Anders Lundahl, Physiotherapist and ergonomist

Anders Lundahl kertoo miksi työympäristöjemme tulee tarjota enemmän liikkumisen edellytyksiä.

Johanna Ljunggren, Sustainability Manager

Johanna Ljunggren kertoo mietteitä avoimesta ja kestävästä muotoilusta.