Kinnarps Tukholman kalustemessuilla 2018

Tänä vuonna osastomme oli muunneltavien ja joustavien kalusteratkaisuidemme näyttämönä.

SPACE

TYÖNTEKOON, KOHTAAMISIIN JA SÄILYTYKSEEN

DESIGN: STEFAN BRODBECK, BRODBECK DESIGN 
IF DESIGN AWARD 2017 VOITTAJA
GOOD DESIGN 2017 VOITTAJA
GERMAN DESIGN 2017 VOITTAJA

Space on kaluste joka on suunniteltu tämän päivän ja huomisen tarpeisiin. Sen moduulit kattavat ratkaisuja työntekoon, kokouksiin sekä säilyttämiseen. Saatavana on suuri määrä erilaisia materiaaleja sekä värejä. Moduulit voi kytkeä yhteen tai käyttää erillisinä kalusteina riippuen toiminnallisuudesta jota tavoitallaan. Joustavuutensa ansiosta tällä kalusteella on mahdollista sisustaa tiloja yksilöille ja ryhmille.

FIELDS

LINKKI JOKA YHDISTÄÄ PERINTEISEN TYÖPISTEEN JA KOKOUSTILAN

DESIGN: OLLE GYLLANG, PROPELLER DESIGN AB 
IF DESIGN AWARD 2017 VOITTAJA

Fields on kalustesarja joka taipuu moneen käyttökohteeseen. Se sitoo yhteiset tilat ja henkilökohtaiset työpisteet yhteen mielenkiintoisella tavalla. Kalusteet ovat syntyneet tämän päivän työelämän tilanteisiin. Ne kannustavat vaihtamaan paikkaa ja liikkumaan. Fieldsin moduuleilla voi kalustaa tiimitiloja, kokoushuoneita, huoneita huoneisiin, luovia tiloja sekä tiloja yksityisyyttä vaativia tehtäviä varten. Sen ratkaisut sopivat sosiaaliseen yhdessä oloon sekä oman työn keskittyneeseen tekemiseen. Osia voi yhdistellä monella luovalla tavalla. Laajan materiaali ja värivalikoiman avulla voi luoka uniikkeja kokonaisuuksia.

CAPELLA

AKTIIVISTA ISTUMISTA

DESIGN: JOHAN LARSVALL, IDESIGN

Capella on uudenlainen työtuoli - luotu pitämään kroppa liikkeessä. Hyvä ja oikeanlainen istuminen näet pitää kehon vireänä. Capellan ytimessä on innovatiivinen FreeMotion®-mekanismi. Se ei lukkiudu, vaan myötäilee kehon liikkeitä ja tekee istumisesta aktiivista. Istujan on helppoa olla mukavasti, ergonomisesti ja ottaa käyttöönsä Capellan monet säätömahdollisuudet, jotta ihanteellinen istuinasento löytyy. Intuitiiviset säädöt auttavat tuntemaan tuolin omaksi.

OBERON

KINNARPSIN PÖYTÄSARJA TERVEELLISEEN TYÖNTEKOON

DESIGN: KINNARPS STUDIO

Oberon on Kinnarpsin laaja pöytäsarja jossa omat suunnittelijamme ja rakentajamme ovat yhdistäneet hyvän ja älykkään muotoilun. Pöydät ovat ergonomisia, joustavia ja toiminnallisia. Samalla ne miellyttävät silmää. Tyylipuhdas linjakkuus perustuu skandinaavisiin arvoihin. Kevyet linjat ja miellyttävät materiaalit, muodot ja värit täydentävät kokonaisuutta. Oberonissa on myös ergonomisia etuja - pöytä on saatavana sekä istumatyöhön että seisten työskentelyyn. Saatavana on työpöytiä, kokouspöytiä ja kahvipöytiä joista valita. Kansilevyt ja jalustat voi yhdistellä tarpeen ja tilan edellyttämän ilmeen mukaisesti.

KINNARPS COLOUR STUDIO

TUTUSTU YLI 240 VÄRIIN JA MATERIAALIIN

Kinnarps Colour Studiossa on satoja materiaaleja ja värejä joiden avulla voi sisustusta varioida loppumattomasti. Suunnittele luovia, houkuttelevia ja kestäviä tiloja - valikoimaa päivitetään joka vuosi.

 

Katsele osaston kuvia sekä videoklippejä ohjelmasta