Fokuksessa tulevaisuuden työympäristöt

Työpaikat ovat muutosten kourissa. Nuorempien polvien asenteet ja arvot muuttuvat uudenlaisten työolosuhteiden ja trendien myötä. Tämä, teknisen kehityksen myötävaikutuksella, avaa mahdollisuuksia nostaa toimisto yrityksen suurimmaksi resurssiksi. Nyt on tärkeämpää kuin koskaan olla utelias tulevaisuuden suhteen ja jatkuvasti kysyä – Mitä seuraavaksi?

Tukholman kaluste- ja valaisinmessuilla 2019 Kinnarps esittää näkemyksensä tulevaisuuden työympäristöistä teemalla Next Generation Spaces Explored. Kysymys kuuluu: Kuinka teemme työtä tulevaisuudessa ja mikä vaikutus sillä on, kun suunnitellaan toimistoja yrityksille ja organisaatioille?

Messuilla tähän kysymykseen pureudutaan syvemmin kiinnostavien keskusteluiden ja trendiluentojen sekä erilaisten seminaarien avulla Next teeman ympärillä. Tavoitteena on innostaa ja vangita messuvieraiden ja organisaatioiden mielenkiinto tulevaisuuden työympäristöihin sekä tuotteiden osalta että myös laajemmassa merkityksessä.

Uudet tuotteet
Kinnarpsin uteliaisuus tulevaisuutta kohtaan heijastuu myös tuotesuunnittelussa. Messuilla esitellään kaksi suurta tuoteuutuutta. Vierailijat tulevat saamaan ennakkoesittelyn uudesta seinäkesarjasta Vibe, joka on joustavuudessaan rajaton kokonaisuus.

Markkinoille tuodaan myös yksitoista inspiroivaa petsiväriä. Petsattu saarniviilu sopii täydellisesti tekstiileihin, metalliväreihin sekä muihin Kinnarps-valikoiman värisävyihin. Nämä uutuudet vastaavat sekä tämän päivän että huomisen vaatimuksiin designin ja hyvinvoinnin sekä kestävän kehityksen osalta.

”Kun kehitämme tuotevalikoimaamme, emme vastaa vain tämän päivän tarpeisiin, vaan katsomme myös tulevaisuuteen. Joustavuus, kestävyys ja vapaus valita, ovat tärkeitä tekijöitä tänään, mutta uskomme niiden nousevan vielä tärkeämmiksi tulevaisuudessa”

Jenny Hörberg Director Global Range & Design, Kinnarps AB