Tutustu innostaviin uutuuksiin

Tuotevalikoimamme käsittää useita brändejä, jotka kaikki tarjoavat laajan malliston. Jokaisella tavaramerkillämme on yksilöllinen muotokielensä, joka antaa mahdollisuuden uniikkien sisustusratkaisuiden toteuttamiseen ja miellyttää monia makuja. Mikä brändejä yhdistää? Intohimoinen ergonomia, kestävyys ja erinomainen design ovat kaikkien tuotteidemme ytimessä. Nyt toivotamme tervetulleiksi tämän vuoden uutuudet.

Kinnarps-logo.png

Pitkällä, 75 vuoden kokemuksella Kinnarps tarjoaa luotettavaa laatua, kokonaisosaamista ja turvallisia ratkaisuja, jotka keskittyvät toiminnallisuuteen, ergonomiaan ja skandinaaviseen muotoiluun.

lue lisää kinnarpsista

News_Kinnarps_Vibe2.jpg

Vibe

Design: Kinnarps Studio

Vibe seinäkesarja koostuu useista lattialle, seinälle, kattoon tai pöydälle asennettavista sermeistä, joissa on runsaasti valinnanvaraa mittojen ja lisävarusteiden suhteen. Ääntä vaimentavat pöytäseinäkkeet on jaettu kahteen kategoriaan: Vibe Light, joka rajaa tilaa sekä Vibe Focus, joka rajaa ja absorboi ääntä. Voit helposti asentaa Vibe-seinäkeet käyttämällä ainutlaatuista seinäkekytkentäämme ja muunnella helposti tiloja kulloisiakin tarpeitasi vastaaviksi valitsemalla seinäkkeisiin sopivat lisävarusteet ja värit.

Lue lisää

News_Kinnarps_KCS.jpg

uusi petsattu viilu

saatavana Kinnarps Colour Studion valikoimissa

Olemme tuoneet markkinoille petsatun saarnen uudet värit. Korkealuokkainen viilu ja käsityönomainen värjäysprosessi tuottaa harmonisia värejä jotka jättävät luonnollisen puunsyykuvion näkyville. Korosta tilojen tunnelmaa kangasvalinnoilla ja muilla Kinnarps Colour Studion materiaaleilla. Voit sekoitella värejä keskenään sopivasti tai luoda yksivärisiä tiloja.

Lue lisää

News_Kinnarps_Leia.jpg

Leia uusissa väreissä

Design: Johan Larsvall and Nils Löventorn

Leia on nyt saatavana entistäkin hehkeämmissä värisävyissä. Hauskassa tuoliperheessä on nyt kolmetoista yhteensopivaa värisävyä, mukaanlukien päärynä, sitruuna, nougat, mustikka, tomunsininen sekä tämän vuoden väri, koralli. Tämä ei anna ainoastaan lisää valinnan vaihtoehtoja, vaan tekee työympäristöstä värikkäämmän, houkuttelevamman ja luovemman.

Lue lisää

KL01-000085A.png

Materia edustaa kokeilevuutta ja luovuttua venyttämällä rajoja käyttötarkoituksen ja muodon välillä. Ennen näkemättömällä ja omintakeisella muotoilullaan Materia tukee dynaamista ja nykyaikaista yritystä.

lue lisää materiasta

News_Materia_Alto.jpg

Alto

Design: Mattias Stenberg

Alto on huolellisesti valmistettu, joustava kaluste, jonka istuinkorkeus on 630 mm. Designille on luonteenomaista selkeys ja joustavuus, jonka ansiosta useampia istuimia on helppo yhdistellä suuremmiksikin ryhmiksi. Istuimen aaltoileva muoto ja sisä- sekä ulkopuolelta näkyvä houkutteleva design korostavat kalusteen kauneutta. Lisävarusteena on nojapäätyyn ripustettava tasku, jossa on kätevää säilyttää lehtiä ja muita tarvikkeita. Saatavana nojatuolina, kahden ja kolmen istuttavana sohvana tai kulmasohvana aaltomaisilla pehmusteilla. Muotoilultaan pelkistettyjä tuoleja on mahdollista yhdistellä useampia toisiinsa. Jalusta kromattu tai CbM* jauhemaalattu.

*CbM = pehmeä pinkki, ruoste, siniharmaa, vihreä, valkoinen, harmaa, tummanharmaa, musta

Lue lisää

News_Materia_Anagra.jpg

Anagram

Design: Fredrik Mattson

Tämän vahvailmeisen tuolin muoto sallii leikkisän väri-iloittelun tai sivistyneen viimeistelyn. Jykevä jalusta ja harkitut yksityiskohdat kestävät koviakin otteita. Jalustarunko kiertyy tuolin nojalevyn taakse ja tarjoaa tyylikkään vetimen tuolin siirtelyyn. Istuimessa ja nojassa on muotoon valetut alumiininapit joiden väri seuraa jalustan väritystä. Käsinojein valettu TPE materiaali on pehmeän tuntuista ja suojaa pöydän kansia tuolin ripustuksen yhteydessä. Anagram on saatavana verhoilemattomana, verhoillulla istuimella tai kokonaan verhoiltuna. Runko on kromia tai CbM* jauhemaalattu.

*CbM = pehmeä pinkki, ruoste, siniharmaa, vihreä, valkoinen, harmaa, tummanharmaa, musta

Lue lisää

News_Materia_CrestTable.jpg

Crest pöytä

Design: Mattias Stenberg

Tässä pöydässä on kaksi alekkaista tasoa, jotka antavat mahdollisuuden sekoitella keskenään erilaisia materiaaleja. Pöytä täydentää mukavasti Crest sarjaa. Valituista materiaaleista riippuen alatasolla olevia tarvikkeita voi joko tuoda esille tai piilottaa. Voit valita lasikannen, puisen massiivikannen tai viilutetun levyn. Massiivipuiseen levyyn uurretaan syvennys lehtiä varten. Pöydän valetut jalat korostavat selkeää ja yhtenäistä ilmettä. Saatavana useita malleja ja viimeistelyjä jotka sopivat hyvin erillisiksi pöydiksi tai ryhmiin sijoitettuina. Runko kromia tai CbM* jauhemaalattu.

*CbM =pehmeä pinkki, ruoste, siniharmaa, vihreä, valkoinen, harmaa, tummanharmaa, musta

Lue lisää

Skandiform_logo.png

skandiformin inspiraation lähteenä ovat pohjoismaiset muotoiluperinteet, joissa luonnon orgaaninen kauneus ja monipuolinen värikirjo peilautuvat.

lue lisää Skandiformista

News_Skandiform_Fendo.jpg

Fendo

Design: Stefan Borselius

Fendon muotoiluun Stefan Borselius on onnistunut tiivistämään mukavuuden! Istuin, joka kaartuu ylöspäin ja pyöristetty selkänoja, antavat Fendolle todellista nojatuolin luonnetta. Tuolin sopusuhtainen koko ja aukotus istuimen ja nojan välillä antavat sirolle tuolille runsaasti ilmeikkyyttä. 

Lue lisää

News_Skandiform_Aplomb.jpg

Aplomb

Design: Everything Elevated

Aplomb neuvottelupöytä sopii kaikenlaisiin tiloihin ja sitä voidaan muunnella kolmen erilaisen tason sekä piilotettujen verkkoliitäntöjen ja integroitujen rasioiden ja loveusten avulla. Jo se seikka, että näin monimuotoinen pöytä lepää noin keveällä jalustalla, on kokoustamisen arvoinen!

Lue lisää

News_Skandiform_Primo.jpg

Primo pöytä 

Design: Stefan Borselius 

Primo pöydän reunoista heijastuvat pilarin viisteet, jotka sulautuvat pyöreämuotoiseen neliristikkojalkaan. Saatavana 18 kokoa, eri muotoja, materiaaleja, korkeuksia ja värejä joista valita. Juuri monipuolisuus on Primossa parasta!

Lue lisää

NC_logo.png

Nordic Care on yritys jonka juuret ovat pohjoismaisissa arvoissa. Niissä pidetään huolta ihmisestä, luonnosta sekä tasa-arvosta, osallisuudesta ja vastuusta. Arvot jotka näkyvät yrityksen tuotevalikoimassa.

Tutustu tuotemerkkiin

News_NC_HumlanSnurr.jpg

Humlan kääntyvä jalusta

Design: Eva Schildt

Humlan (kimalainen) on tuoliperhe joka jatkaa kasvuaan ja esittelee tälle kaudelle version, jossa on kääntyvä jalusta. Tuoli on suunniteltu aktiivisiin ympäristöihin kuten toimistoihin, neuvottelutiloihin ja kouluihin. Jalusta on FSC sertifioitua puuta joka ilmentää muotokielen aitoutta. Tuolin design toistaa samaa pehmeyttä ja syleilevyyttä kuin alkuperäinenkin. Tietysti voit myös valita istuimeen ja selkänojaan samaa tai eri kangasta. Verhoilu on irrotettava, mikä mahdollistaa pesun ja antaa pitemmän käyttöiän, mikä on linjassa kestävyysajattelumme kanssa.

Lue lisää

News_NC_HumlanHjul.jpg

Humlan pyöräjalustalla

Design: Eva Schildt

Tämä Humlan (kimalainen) on tuoliperheen uusi jäsen, jossa on pyörillä varustettu jalusta. Tuoli sopii hyvin aktiivisiin työympäristöihin kuten toimistoihin, kokoustiloihin ja kouluihin. Jalusta on valmistettu FSC sertifioidusta puusta joka ilmentää tuolin alkuperää ja luo tyylikkyyttä. Tuolissa on sama pehmeä ja syleilevä muoto kuin alkuperäisessäkin. Ja tässäkin versiossa on mahdollista valita istuimeen ja nojaan samaa tai eri verhoilukangasta. Verhoilu on irrotettava ja pestävä, mikä pidentää käyttöikää  ja on linjassa kestävyysajattelumme kanssa.

Lue lisää

News_NC_Orkester.jpg

ORKESTER

Design: Mia Cullin

Orkester istuimen innostaja on todellakin pianon penkki. Istuin on korkeussäädettävä, perinteisin menetelmin valmistettu puukaluste, jossa ei ole käytetty yhtäkään metalliruuvia. Istuinkokoelma on valmistettu massiivisaarnesta ja saatavana on jakkara sekä kahden istuttava penkki. Sopii täydellisesti kouluihin, päiväkeskuksiin, odotustiloihin, vastaanottoihin, matkustaja-auloihin, sisääntulotiloihin ja tämän tapaisiin paikkoihin. Koska istuimet ovat korkeussäädettävät, voit valita sopivan korkeuden itsellesi ja kanssasi olevalle,  onpa hän vanhempasi tai lapsesi.

Lue lisää

Haluatko lisätietoja mallistostamme?

Ota yhteyttä