Inspiroivat uutuudet esittäytyvät

Jokaisella tavaramerkillämme on yksilöllinen muotokielensä, joka antaa mahdollisuuden omintakeisten sisustusratkaisuiden toteuttamiseen. Brändejä yhdistää intohimo ergonomiaan, kestävyys ja erinomainen design, sillä ne ovat kaikkien tuotteidemme ytimessä. Seuraavassa tämän vuoden iloiset ja inspiroivat uutuudet.

logo_materia.png

Materia edustaa kokeilevuutta ja luovuutta venyttämällä rajoja käyttötarkoituksen ja muodon välillä. Ennen näkemättömällä ja omintakeisella muotoilullaan Materia tukee dynaamista ja nykyaikaista yritystä.

Kuvassa: uusi pyörällinen Motus-tuoli
sekä Vagabond-projektipöytä

Pilot

Pilot.jpg

Pilot on neuvottelutuoli joka houkuttelee istumaan mukavasti. Sen kalteva selkänoja on mukava ja antaa tuolille omintakeisen muodon. Yksityiskohdat, kuten pehmeät käsinojat ja aukotus istuimen ja selkänojan välissä luovat toiminnallisuutta. Pilot on korkeussäädettävä, pyörivä ja keinuva, minkä ansiosta se on joustava ja moneen sopiva ergonominen istuin.

Valitse pyörät tai liukunastat. Runko on CbM* maalattu (*värit: beige, sinapinkeltainen, pehmeä rosa, punaoranssi, viininpunainen, myrskynsininen, vihreä, harmaa, tummanharmaa, musta, valkoinen).

Motus

Motus chair.jpg

Motus-tuoli on monipuolinen ja muunneltava. Erityisesti yhdessä Vagabond-pöydän kanssa se muodostaa ilmeeltään mielenkiintoisen ja raikkaan, sekä täysin liikkuvan yhdistelmän, joka sopii yhtä hyvin neuvotteluun kuin työntekoon.

Tuolin selkänojassa on kaunis kiinnike, joka korostaa viimeisteltyä muotoa. Pyörät tekevät liikkumisesta helppoa. Runko on kromia tai CbM* maalattu.

 

Rocca

Rocca.jpg

Rocca on jakkara, jonka leikkisä muoto tukee kehon liikkuvuutta ja pitää istujan aktiivisena. Teräsputkirunko joustaa ja luo minimalistisen vaikutelman antaen jakkaralle ainutlaatuisen ulkoasun. Jalustan rengas luo mukavaa liikettä, ja toimii todella hyvin istuimen kanssa.

Erilainen kaluste, joka on kevyt kantaa paikasta toiseen tehtävien mukaisissa työympäristöissä.
Runko on CbM* maalattu.

logo_skandiform.png

Skandiformin inspiraation lähteenä ovat pohjoismaiset muotoiluperinteet, joissa luonnon orgaaninen kauneus ja monipuolinen värikirjo peilautuvat.

Kuvassa: Soft top, penkki ja jakkara

Bolero

Bolero_2.jpg

Mukavuus ja design saapuvat huoneeseen Bolero-sohvan myötä. Sohva on moderni ja ajaton kaluste pehmeine muotoineen ja ainutlaatuisine yksityiskohtineen.

Bolero luo kotoisan tunnelman riippumatta tilasta.  Irrotettavat kangaskoristeet, jotka ympäröivät istuinta bolerojakun tavoin, voidaan valmistaa poikkeavasta kankaasta sekä vaihtaa kalusteen ilmeen muuntelemista varten. Ne voi myös jättää kokonaan pois.

Spino

Spino suora.jpg

 

 


Spino kiemurtelee pehmeästi ja varmasti esiin huoneessa, ja sitä voi laajentaa loputtomiin. Sohva ilman jalkoja. Sohva ilman etu- ja takapuolta. Sohva selkänojalla tai ilman. Osat yhdistyvät ja muodostavat Spinon, joka merkitsee esperanton kielessä selkärankaa.

Prisman muotoiset moduulit seisovat kärkiensä varassa ja antavat muodon tuoda vakautta.

Nyt saatavissa myös suora pala, joka luo mahdollisuuksia entistä laajempien kokonaisuuksien luomiseen.

 

Twig

Twig.jpg

Tuoli saarnea tai tammea. Petsi on saatavana lisätilauksena.

Pyöristetyksi muotoiltu istuin ja selkänoja, joka päättyy poikittaiseen puolaan, mistä tuoli on saanut nimensä, luovat Twig-tuolille omaleimaisen ilmeen. Tuoli sopii kaikkiin tiloihin, joissa tarvitaan joustavia ratkaisuja.

Luonnollinen design ja käytännöllisyys ovat ominaisuuksia, jotka saavat tuolin sopimaan moneen tilaan, mutta myös erottumaan yksilöllisesti. Tämän toiminnallisuuden ja kekseliäisyyden ansiosta myös laukku saa oman paikkansa.

 

logo_nordiccare.png

Nordic Caren juuret ovat pohjoismaisissa arvoissa, joissa pidetään huolta ihmisestä, luonnosta sekä tasa-arvosta, osallisuudesta ja vastuusta. Ne ovat arvoja, jotka näkyvät yrityksen tuotevalikoimassa.

Kuvan tuotteet: Filuren-istuin sekä Du och jag -sohva

Gepetto

Gepetto.png

Gepetto-tuolissa yhdistyvät leikkisyys ja muoto sekä hyvä toiminnallisuus. Humoristisesti sitä on kutsuttu ”kännykkätuoliksi” sillä sen käsinojiin voi mukavasi tukea kyynärvartensa, kun asettuu sopivaan nettisurffailuasentoon. Tuolissa on puinen istuin joka voi olla myös verhoiltu. Lisävarusteena on saatavana myös irrotettava tyyny selkänojaan.

Gepetto on pinottavissa ja ripustettavissa. Tuoli valmistetaan massiivikoivusta ja on saatavana lakattuna tai petsattuna.

Filuren

Filuren.png

Leikki ja mielikuvitus ovat lapsen tärkeimmät työkalut oppimiseen ja kehittymiseen. Toiminta on tärkeää jotta lapsi voi hyvin, se myös ehkäisee henkistä pahoinvointia.

Filuren kannustaa mielikuvituksen käyttöön ja leikkiin mukavasti kalustuksen joukossa odotustiloissa, mutta toimii hyvin myös kirjastoissa, esikouluissa ja vastaavissa lapsille tarkoitetuissa julkisissa tiloissa.

Filuren on suunnattu etupäässä 1 – 4 -vuotiaille. Kaluste on testattu turvallisuuden ja vakauden osalta ja jopa aikuinen voi käyttää sitä jakkarana.

 

Twist

Twist.png

Twist-jakkarat ovat saaneet innoitusta geometrisestä monikulmiosta. Viisikulmio on inspiroinut suunnittelijaa suuresti. Kokeilujen kautta nelijalkaiseen jakkaraan on löytynyt muoto, jossa kaksikymmentäneljä sivua käsittävä istuinlevy kätkee nerokkaan pinottavuuden.

Jakkaran monikulmaisuus luo illuusion pyöreästä muodosta. Suorien sivujen ansiosta jakkarat ”lukkiutuvat” pinottaessa ja muodostavat visuaalisen spiraalin. Tuoleja voi pinota loputtomasti ja lopputuloksena on kaunis pylväsmäinen muoto, jonka pinta muistuttaa klassista pilaria.

Twist on jännittävä jakkara kaikessa yksinkertaisuudessaan.

Materia, Skandiform ja NC Nordic Care ovat osa Kinnarpsin valikoimaa Suomessa.