Laaja kattaus kekseliäitä uutuuksia

Tuoteperheemme brändit tarjoavat laajan valikoiman erilaisia kalusteita. Jokaisella tavaramerkillämme on oma ilmaisunsa ja yksilöllinen tuotevalikoimansa. Kaikki tuotteemme valmistetaan kestävästi. Voimme tarjota sistusratkaisuita kattavasti toiminnallisuuden ja muotoilun huomioon ottaen.

Kinnarps-logo.png

Pitkällä, 75 vuoden kokemuksella Kinnarps tarjoaa luotettavaa laatua, kokonaisosaamista ja turvallisia ratkaisuja, jotka keskittyvät toiminnallisuuteen, ergonomiaan ja skandinaaviseen muotoiluun.

lue lisää kinnarpsista

elsa@2x.jpg

Elsa

Elsa on mukava ja käytännöllinen pöytäsarja, joka soveltuu erilaisiin oppimisympäristöihin. Muotokieleltään pehmeä ja akustiikkaominaisuuksiltaan erinomainen sarja on suunniteltu luoviin oppimisympäristöihin, joissa keskitytään aktiiviseen oppimiseen.

Lue lisää

kids-corner@2x.jpg

SPACE KID’S CORNER

Luo suojaisan, viihtyisän ja kätevän nurkkauksen koulun oppilaille. Kalustetta käytetään esimerkiksi luokkahuoneissa tai sillä voidaan luoda kirjasto koulun avoimeen tilaan vaikkapa Vibe-seinäkkeillä tai muilla Space-tuotteilla täydentämällä.

frisbee_pile@2x.jpg

KCS - UUDET VÄRIT JA MATERIAALIT

Kinnarps Colour Studio sisältää satoja materiaaleja ja värejä, jotka on kehitetty yhdessä arkkitehtien ja sisustussuunnittelijoiden kanssa. Tavoitteenamme on tarjota monipuolinen ja helposti käytettävä resurssi luovien, houkuttelevien ja kestävien työtilojen suunnittelemiseen.

Lue värien vaikutuksista

logo_drabert_bk@2.png

Kun tarvitsette työ-, vierailu- ja kokoustuoleja joilla on korkealaatuinen ergonominen design, idearikkautta ja mukavuutta, kannattaa tutustua Drebertin valikoimaan. Drabert tuolit takaavat sekä helppouden että mukavuuden, joka tunttuu hyvältä! Drabertilla on pitkä kokemus yhteistyöstä tuoliasiantuntijoiden kanssa.

claro_side@2x.jpg

claro_back@2x.jpg

claro_mesh@2x.jpg

CLARO

Claro on mutkaton ja helppokäyttöinen työtuoli. Sen ergonominen ja nykyaikainen muotoilu tuo sille ansaitusti paikan kaikissa ympäristöissä, jotka vaativat joustavaa ja kestävää sisustusta. Erilaiset selkänojat ja verhoilut tekevät kestävät ja luovat ratkaisut helpoiksi.

Lue lisää

KL01-000085A.png

Materia edustaa kokeilevuutta ja luovuttua venyttämällä rajoja käyttötarkoituksen ja muodon välillä. Ennen näkemättömällä ja omintakeisella muotoilullaan Materia tukee dynaamista ja nykyaikaista yritystä.

lue lisää materiasta

MATERIA_Hopper_table_grey@2x.jpg

Hopper

Hopper on käytännöllinen pöytä, jonka muotoilu herättää huomiota. Säädettävän korkeutensa (535–730 mm) ansiosta pöytä on mukautettavissa erilaisiin kalusteisiin ja tiloihin.

Lue lisää

Materia_Pilot_conference chair_beige stand_front@2x.jpg

Pilot

Muotokieleltään houkuttelevassa Pilot-neuvottelutuolissa on erittäin miellyttävä istua. Hieman kalteva selkänoja antaa tuolille luonnetta ja ennen kaikkea mukavuutta.

Lue lisää

MATERIA_Rocca_stool_blue grey@2x.jpg

Rocca

Rocca-jakkaran leikkisä muotoilu auttaa kehoa pysymään aktiivisena. Teräsputki antaa jakkaralle minimalistista ja uniikkia ilmettä.

Lue lisää

Skandiform_logo.png

skandiformin inspiraation lähteenä ovat pohjoismaiset muotoiluperinteet, joissa luonnon orgaaninen kauneus ja monipuolinen värikirjo peilautuvat.

lue lisää Skandiformista

Bolero_SA-392@2x.jpg

BOLERO

Mukavuus ja design saapuvat huoneeseen Bolero-sohvan myötä. Sohva on moderni ja ajaton kaluste pehmeine muotoineen ja ainutlaatuisine yksityiskohtineen.

Lue lisää

Twig_S-024_ash_sheepskin@2x.jpg

TWIG

Pyöristetyksi muotoiltu istuin ja selkänoja, joka päättyy poikittaiseen puolaan, mistä tuoli on saanut nimensä, luovat Twig-tuolille omaleimaisen ilmeen. Tuoli sopii kaikkiin tiloihin, joissa tarvitaan joustavia ratkaisuja.

Lue lisää

Soft Top_S-1089_white@2x.jpg

Soft top

Soft Top -tuotesarja on suunniteltu etenkin julkisiin tiloihin, joissa vierailee paljon ihmisiä. Se täyttää kaikki joustavuuteen, laatuun ja hintaan liittyvät vaatimukset.

Lue lisää

 

 

NC_logo.png

Nordic Care on yritys jonka juuret ovat pohjoismaisissa arvoissa. Niissä pidetään huolta ihmisestä, luonnosta sekä tasa-arvosta, osallisuudesta ja vastuusta. Arvot jotka näkyvät yrityksen tuotevalikoimassa.

Tutustu tuotemerkkiin

filuren_nc2020_005@2x.jpg

FILUREN

Filuren kannustaa mielikuvituksen käyttöön ja leikkiin mukavasti kalustuksen joukossa odotustiloissa, mutta toimii hyvin myös kirjastoissa, esikouluissa ja vastaavissa lapsille tarkoitetuissa julkisissa tiloissa.

Lue lisää

gepetto_nc2020_004@2x.jpg

GEPETTO

Gepetto-tuolissa yhdistyvät leikkisyys ja muoto sekä hyvä toiminnallisuus. Humoristisesti sitä on kutsuttu ”kännykkätuoliksi” sillä sen käsinojiin voi mukavasi tukea kyynärvartensa, kun asettuu sopivaan nettisurffailuasentoon.

Lue lisää

twist_nc-2020_027@2x.jpg

TWIST

ITwist-jakkarat ovat saaneet innoitusta geometrisestä monikulmiosta. Viisikulmio on inspiroinut suunnittelijaa suuresti.Kokeilujen kautta nelijalkaiseen jakkaraan on löytynyt muoto, jossa kaksikymmentäneljä sivua käsittävä istuinlevy kätkee nerokkaan pinottavuuden.

Lue lisää

Haluatko lisätietoja mallistostamme?

Ota yhteyttä