Uusia tuotteitamme 2023

Tuoteperheemme brändit tarjoavat laajan ja vaihtelevan malliston erilaisia tuotteita. Jokaisella brändillä on oma yksilöllinen ilmeensä, ja mallistostamme löytyy uniikkeja ratkaisuja erilaisiin makuihin. Laaja valikoimamme tarjoaa sisustusratkaisuja, joiden keskipisteenä on kestävyys, toiminnallisuus ja design.

Kinnarps luo sisustusratkaisuja ja kalusteita toimistoihin, kouluihin ja hoivaympäristöihin - autamme kaikessa tarvekartoituksesta toteutukseen saakka. Fokuksessa korkea laatu, ergonomia ja innovatiivinen muotoilu.

kin-product-siro-524xbase-30178.jpg

Siro

Siro on kokoustuoli, jonka design on ajatonta ja helppoa sijoittaa ja yhdistellä erilaisiin sisustuksiin. Tuoli sopii hyvin erilaisiin kokoustiloihin, touch-down alueille sekä lyhyisiin työrupeamiin. Tuolissa on kokonaan verhoiltu istuinosa, Nozag-jousitus on sekä istuimessa että patentoidussa selustassa. Se tarjoaa erityistä mukavuutta myös silloin, kun istutaan pitempiä aikoja.

lue lisää

kin-product-grow-growfb79-30248.jpg

Grow

Käytännöllinen kasviteline ja tilan jakaja, jonka avulla on helppo luoda joustavia, kestäviä ratkaisuja, jotka auttavat luomaan terveellisiä työympäristöjä. Tarjoaa inspiraatiota, leikkisyyttä ja vaihtelevuutta sisäympäristöihin. Muunneltava ja mukava ratkaisu, joka kasvaa toimistoon, jossa saman sarjan kasvitelineitä voidaan käyttää monessa erilaisessa sisustuksessa. Mainio biofiilisen suunnittelun tueksi. 

lue lisää

kin-product-junior-ju01-35331.jpg

Junior

Junior on käytännöllinen koulupulpetti, joka on luotu erityisesti tarjoamaan kätevän säilytystilan oppilaan käden ulottuville. Kun kirjat ja materiaalit löytyvät läheltä, vähentyvät häiriöt, kuten jouksentelu ja keskeytykset, joita syntyy, kun tarvikkeita haetaan kesken oppitunnin. Junior tukee hiljaista opiskelua ja keskittymistä luokkatilassa, mikä puolestaan tukee oppimista. 

lue lisää

kin-product-kalmia-50ka45-31203.jpg

Kalmia

Puinen kahvipöytä on elegantti ja siinä on harkiten muotoillut puiset jalat. Kalmia tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia yhdistellä muotoja ja materiaaleja muihin sisustuksen elementteihin, jotta tilan ilme ja estetiikka säilyy yhtenäisenä. Kutsuva kahvipöytä tarjoaa tilan spontaaneille, rennoille keskusteluille, ja lisää kotoisuutta toimistoon. 

lue lisää

db-product-tulio-d-1057-rg-28583.jpg

Tulio

Tulio on koruton ja tarkkaan harkittu asiakas- ja kokoustuoli, joka on helppo räätälöidä eri tarpeisiin ja tiloihin sopivaksi. Joustavuuden ja toiminnallisen muotoilun ansiosta se on ihanteellinen erilaisissa kokous- ja projektitiloissa. 

lue lisää

kin-product-hebe-60he45-31209.jpg

Hebe

Selkeä ja tukeva pikkupöytä, jossa on metalliset putkijalat. Erittäin sopiva erilaisiin työtiloihin ja oppimisympäristöihin. Kätevä ja helppo sijoittaa, toimii sekä sivupöytänä käytävillä tai työtiloissa sekä kahvipöytänä.

lue lisää

kin-product-cassia-88cas55-31202.jpg

Cassia

Klassisen tyylikäs pöytä, jossa on puinen kansilevy ja kauniit metallijalat. Klassinen muotoilu tekee helpoksi pöydän yhdistämisen muuhun sisustukseen ja yhtenäisen ilmeen säilyttämisen. Pöytää voidaan käyttää sekä lyhyisiin työkokouksiin, sosiaalisissa tilaisuuksissa, kahvipöytänä tauoilla tai sivupöytänä yhteisillä alueilla toimistossa. 

lue lisää 

kin-product-elevate-el76-30497.jpg

Elevate

Elevate on toiminnallinen, helposti sijoitettava ja kestävä pöytä, joka sopii sekä oppimis-, toimisto että hoivaympäristöihin. Korkeus on helposti säädettävissä kaasujousen avulla, vivulla, joka on sijoitettu pöydän alle. Pöydän käyttämiseen ei tarvita sähköä eikä sitä tarvitse ladata. Johdottomuuden ansiosta pinnat voi pitää puhtaina ja selkeinä.  

lue lisää 

kin-product-barley-66ba-31296.jpg

Barley

Toiminnallinen pilaripöytä on saatavana eri korkeuksilla ja erilaisilla kansilevyillä, joita on useita kokoja. Pöydässä on hiukan pienempi ja sirompi jalka, minkä ansiosta pöytä ei vie paljoa tilaa. Sopii erilaisiin työympäristöihin sekä koulutustiloihin. 

lue lisää

logo_materia.png

Materia kehittää ja valmistaa sisustusratkaisuja ja kalusteita luoviin kohtaamistioihin ja dynaamisille organisaatioille. Jo alusta alkaen he ovat kieltäytyneet tekemästä kompromisseja. Materiaa kuvaa innovatiivinen design, jossa käyttäjä on keskiössä. 

MATERIA_Yarn_easy chair_green.jpg

Yarn

Yarn on luotu "The Kinship Method" -projektin kokeellisessa yhteistyössä. Pohjautuen nojatuoliin, on myös lepotuoli saanut muotonsa. Kestävyys ja ympäristön huomioon ottaminen on designin ja materiaalivalintojen takana. Materian tuotannossa solmitaan käsin myös selkänojan kaunis hamppunarupunos.

lue lisää 

MATERIA_Nomad_table_700x350_h380_oak.jpg

Nomad

Nomad pöytä on saatavana eri kokoisilla kansilla ja eri korkeuksilla. Kuten vaeltaja, tämä pöytä on muotoiltu joustavuuteen ja liikkeeseen. Se on helppo siirrellä paikasta toiseen ja lukuisien materiaalivaihtoehtojen myötä se tarjoaa monia yhdistelymahdollisuuksia.

lue lisää

MATERIA_Neo_Lite_Soft_wodden_black_stained_green.jpg

Neo Lite Soft

Neo Lite Soft on uusi versio Neo Lite -tuolista. Kuten nimi kertoo, Neo Lite Soft tajoaa pehmeää istumista. Kangas on erityisesti tuotteeseen suunniteltu ja kuivoitu tarjoamaan ainutlaatuista ilmeikkyyttä ja luonnetta.  

lue lisää

MATERIA_Cobble_large_with_table_mustard_yellow.jpg

Cobble

Cobble rahit on suunniteltu ilmentämään eri kokoisia orgaanisia muotoja. Epäsäännöllisen silhuettinsa myötä ne sopivat moniin ympäristöihin ja yhdistelmiin. Keveytensä ansiosta niitä on myös helppo siirtää. Rahit ovat pyöreämuotoisia, kutsuvia ja muistuttavat nupukivia, nimensä veroisesti. 

lue lisää

MATERIA_Neo_Lite_Soft_easy chair_white pig ash_brown.jpg

Neo Lite Soft

Neo Lite Soft on uusi versio Neo Lite -tuolista. Kuten nimi kertoo, Neo Lite Soft tajoaa pehmeää istumista. Kangas on erityisesti tuotteeseen suunniteltu ja kuivoitu tarjoamaan ainutlaatuista ilmeikkyyttä ja luonnetta. 

lue lisää

MATERIA_Petite_table_H450xØ600_oak_beige.jpg

Petite

Petite on kahvipöytäsarja, jossa on pieniä, hienostuneita pyöreitä tarjotinpöytiä. Pöydän kansi on saatavana metallisena, jolloin sen reunat on taivutettu tai viilutetusta puulevystä valmistettuna. Metallikehys kiinnitetään kansilevyyn helalla, joka luo pöytään a koristeellisen yksityiskohdan. 

lue lisää

skandiform_black_RGB_logo_small.png

Skandiform saa innoituksensa Skandinaavisesta muotoiluperinteestä, joka heijastelee luonnon orgaanisten muotojen kauneutta ja monivivahteista väripalettia. 

30342_central.jpg

Central

Aina huomion keskipisteessä. Central ei ole ainostaan sievä ja tyylikäs, vaan myöskin vakaa ja huomion tavoittava. Tämä tuoli on kuin silta tavallisen tuolin ja lounge-tuolin välimaastossa. 

lue lisää

30324_roll.jpg

Roll

Roll on vaateteline pyörillä. Muodoltaan se on kuten puu - varsi, latvus ja juuret. Se on saanut inspiraationsa metsän kuninkaallisilta, mutta on kuninkaallinen myös aivan erilaisilla näyttämöillä. 

lue lisää

Alba_KS-1127_Fenice8084_beige.jpg

Alba

Claesson Koivisto rune, arvostettu monipuolinen suunnittelutoimisto Ruotsista, on lyönyt leimansa ALBA tuoliin, joka on siro verhoiltu tuoli, nojatuoli ja baarituoli, jota kuvaa koruttomuus, materiaalien keveys ja joustavuus. 

lue lisää

NC-logga-svart-90.png

NC Nordic Care on rakentunut Skandinaavisten arvojen, hoivan ja ihmisistä huolehtimisen perinteestä. Perusarvot, kuten demokratia, osallisuus ja vastuu ovat selkeästi nähtävissä koko tuotevalikoiman laajuudelta. 

Rare 077 - fram med rygg sits.jpg

Rare

Rare nojatuoli. Tässä tuolissa perustava ideamme oli käyttää materiaalina koko puu, ja osoittaa kunnioitusta raakapuulle uudella empaattisella tavalla. 

lue lisää

Humlan 770.jpg

Humlan

Humlan pöydän muotoilussa on pehmeyttä ja kutsuvuutta. Pöytä on saatavana koivuisena, tammisena, petsattuna valkoiseksi ja mustaksi vakiomallistossa, ja valinnaisesti myös kaikissa NCS väreissä.

lue lisää

AMULETT 731.jpg

Amulett

Amulett on muotoiltu toimimaan ympäristöissä, joissa on korkeat vaatimukset mukavuuden, hygienian ja turvallisuuden suhteen. Pääasiallinen fokus muotoilussa oli luoda pehmeäpiirteiset käsinojat, jotka luovat erinomaisen tunteen kosketeltaessa.

lue lisää

Haluatko tietää lisää?

Ota yhteyttä