Uutuuksia oppimisympäristöihin 

Pöydät ja pulpetit

  • Junior on käytännöllinen koulupulpetti, joka on kehitetty erityisesti tarjoamaan säilytystilaa kätevästi oppilaan ulottuville. Oppikirjat ja opintomateriaali oppilaan omallla paikalla voivat minimoida häiriötekijöitä, kuten luokkatilassa juoksemista ja keskeytyksiä.
  • Elevate on käytännöllinen, helposti sijoitettava ja kestävä pöytä, joka sopii oppimis-, toimisto- ja hoivaympäristöihin. Sen korkeutta on helppo säätää kaasujousella, pöydän alla sijaitsevan vivun avulla. Koska virtaa tai latausta ei tarvita, tilat pysyvät vapaina häiritsevistä johdoista.
  • Origo on laaja pöytämallisto, joka keskittyy ergonomiaan, akustiikkaan ja joustavuuteen fyysisen työ- ja opiskeluympäristön tukemiseksi. Pöytiä on saatavana useina kiinteinä korkeuksina sekä säädettävillä jaloilla, mikä mahdollistaa korkeat ja matalat istuimet. Nyt saatavilla uusia kansimuotoja aikaisempien perusmallien lisäksi. Uudet kannet antavat mahdollisuuden joustavasti muunnella pöytiä ryhmiksi ja erilaisiksi muodostelmiksi. Saatavana myös pyörillä varustettuina.

Elevate

Pöytä säätyy kaasujousella

Elevate

Jalusta musta, valkoinen tai harmaa

Junior

Pulpetti omien tavaroiden säilytykseen

Origo

Pöytäsarjassa uusia muotoja

Origo

Pöytien yhdistely on joustavaa

Oppimisympäristön tuolit

Nilo

Nilo on käytännöllinen ja kestävä puutuoli, jonka malleista voi koota kokonaisen tuoliperheen. Selkeän muotokielensä ansiosta tuoli on helppo sijoittaa erilaisiin ympäristöihin. Nilo sopii erinomaisesti esimerkiksi ruokaloihin, kahviloihin ja kokoushuoneisiin. Nilo-tuoli on valmistettu uusiutuvasta puuraaka-aineesta, jonka FSC®-merkintä takaa niin ihmisen kuin ympäristön kannalta vastuullisen metsänhoidon.

Siro

Siro on muotoilultaan ajaton kokoustuoli, joka on helppo sijoittaa ja yhdistää erilaisiin sisustusratkaisuihin. Se sopii hyvin erityyppisiin kokoustiloihin, neuvotteluhuoneisiin tai touch-down-tiloihin lyhyitä työjaksoja varten. Tuolissa on ympäriverhoiltu istuin ja integroitu nozag-jousitus sekä patentoitu selkänoja. Tämä tarjoaa lisämukavuutta, jonka ansiosta voit istua mukavasti myös pidempiä aikoja. 

Xpect

Xpect-oppilastuoli tarjoaa selkänojan muotoilun ansiosta turvallisuuden tunteen ja mahdollisuuden vaihdella istuma-asentoa. Se sopii täydellisesti luokkahuoneeseen, ryhmähuoneeseen tai kahvilaan. Xpect on monipuolinen tuoliperhe, joka tarjoaa erilaisia toimintoja ja käyttötarkoituksia riippuen siitä, minkä version valitset. Eri vaihtoehdoilla on yhteinen muotokieli ja saatavana on useita korkeuksia ja erilaisia jalustoja.

Haluatko tietää lisää oppimisympäristöjen palveluistamme?

Ota yhteyttä