Virtuaalitoimistomme on avattu. Tule tutustumaan!

Kinnarpsin VR-tekniikalla toteutettu virtuaalitoimisto avautui 

Mitä jos toimistosisustamisen uusimmat trendit voisi kokea virtuaalisesti? Kun huonekalumessut niin Helsingissä, Tukholmassa kuin Milanossakin jäivät koronan vuoksi toteutumatta, Kinnarps päätti hyödyntää virtuaalimaailman mahdollisuuksia ja rakennutti kokonaisen virtuaalisen showroomin VR-tekniikalla. Virtuaalisen Helsingin keskelle, Senaatintorille, nousseessa 2500 m² rakennuksessa on viisi erityyppistä tilaa kolmessa kerroksessa. Tiloissa pääsee kokemaan miten erilaiset sisustusratkaisut sekä viimeisimpiä innovaatioita hyödyntävät hybridityöskentelyn vaihtoehdot muuttuvat silmien edessä moniksi versioiksi.

Useassa yrityksessä mietitään nyt, miten toimiston pitäisi muuttua , jotta se vastaisi nykyisiä tarpeita ja vaatimuksia. Kinnarpsin virtuaalinäyttelyssä erilaisia vaihtoehtoja voi testata ja vaihdella helposti. Virtuaalisessa toimistorakennuksessa muun muassa työpisteistä muotoutuu käden käänteessä viihtyisä työpajatila, jonka toimintaan voi osallistua yhtä helposti paikan päällä kuin etänä. Virtual Space™ -tilassa on jopa pakkaamo, jossa voi nähdä, miten Kinnarpsin kalusteet pakataan ekologisesti palapelin tavoin huopiin kuljetettavaksi asiakkaille.

Helposti hahmotettavana, oikean näköisenä

Uudessa virtuaalitilassa voi kokea todentuntuisesti, miten kalusteratkaisut toimivat.

“Kalusteiden värejä ja materiaaleja voi muuttaa virtuaalitoimistossamme helposti. Tai vaikka vaihtaa kokoontumistilan tuolit sohviksi ja nojatuoleiksi. Tällaista variaatioiden kirjoa ei todellisessa toimistokalustenäyttelyssä voi koskaan tarjota, mutta VR-tekniikalla se on mahdollista. Virtuaalinäyttelyn avulla voimme myös palvella asiakkaitamme eri puolilla Suomea entistä helpommin ja joustavammin”, Kinnarpsin toimitusjohtaja Henrik Slotte sanoo.

Varaamalla puolen tunnin mittaisen, ilmaisen ohjatun virtuaalikierroksen Kinnarpsin Helsingin Senaatintorille pystyttämässä toimitalossa, voi kokea käytännössä, miten toimisto muovautuu erilaisten tarpeiden mukaan ja kalusteet muuttavat niin väritystään kuin muotoaan silmien edessä.