Back to work

Työ ei ole paikka jonne mennään vaan se, mitä teet. Nyt on yleisempää kuin koskaan, että organisaatiot ja ihmiset omaksuvat uudenlaisia tapoja tehdä työtä. Osalle meistä töihin meno tarkoittaa kotitoimistoa, ja toisille se merkitsee asteittaista paluuta uudenlaiseen toimistoon. Riippumatta siitä, kuinka sinä ja organisaatiosi olette ratkaisseet tämän, haluamme auttaa teitä luomaan työympäristön, jossa voitte menestyä.

Kysely: Turvallinen paluu toimistoon

Tämä tutkimus auttaa yritystäsi hahmottamaan, kuinka työntekijänne ovat kokeneet työnteon pandemian aikana. Voitte käyttää tuloksia apuna toimistolle paluun suunnittelussa.

21 kysymystä. 15 minuuttia.
Tulokset 12 päivässä.

Tilasuunnittelu

Käytättekö toimistotilaa eri tavalla kuin aiemmin? Voimme arvioida nykyiset tilat ja auttaa sisustamaan ne tämän hetken tarpeita vastaaviksi.

Kalustuksen suunnittelu

Millaiset tuotteet vastaavat parhaiten tarpeisiinne? Voimme auttaa valitsemaan tuotteita ja ratkaisuja, joilla taataan työympäristön paras mahdollinen ergonomia, joustavuus ja kestävyys niin toimistolla kuin kotonakin. 

Kotitoimisto

Oletko pohtinut kotona työtä tekevien työntekijöiden ergonomiaa? Oikeilla kalusteilla voidaan auttaa keskittymistä ja edistää terveyttä kotitoimistossakin. Tarkoin valitut varastovalikoimamme tuotteet toimitetaan nopeasti ja ne sopivat käytettäviksi myös kotitoimistolla. Voimme auttaa räätälöimään yrityksellesi sopivan ratkaisun.

Työympäristöanalyysi 

Onko yrityksesi työskentelytapoja tarpeen arvioida uudelleen? Ehkä työnteko kotona on auttanut sinua löytämään erilaisia työtapoja ja näkemään, että toimiston rooli on muuttumassa. Next Office® -työympäristöanalyysimme avulla voimme auttaa yritystäsi kokoamaan työntekijät yhteen analysoimaan työympäristönne nykyisiä ja mahdollisia tarpeita ja kartoittamaan työskentelytapojanne. Faktoihin perustuvat tulokset sisältävät visionne ja tavoitteidenne mukaisia suosituksia tilan jakamisesta ja järjestämisestä sekä työtavoista. Tämä luo perustan räätälöidylle ja pitkän aikavälin kestävälle ratkaisulle, joka auttaa sinua ja yritystäsi menestymään. Lue lisää.

Palveluksessasi

Tiedämme, että monilla yrityksillä on edessään vaikeita aikoja, ja haluamme auttaa sinua rakentamaan työympäristön, joka tukee tuottavuutta. Olet kenties epävarma siitä, kuinka tilaa voidaan käyttää tehokkaasti tulevaisuudessa. Meillä on joustavia rahoitus- ja vuokrausratkaisuja, jotka mahdollistavat tuotteiden käytön nyt ja palautuksen tai omistamisen myöhemmin.

Kaikki palvelumme ovat saatavissa digitaalisesti.

Kerro, kuinka voimme auttaa!

Ota yhteyttä