KINNARPSIN TRENDIRAPORTIT

MIKSI, MITEN JA MILLÄ TAVOIN IHMISET TYÖSKENTELEVÄT, TAPAAVAT JA OPPIVAT TULEVALLA VUOSIKYMMENELLÄ?

Me Kinnarpsilla olemme aina työskennelleet ymmärtääksemme tulevaisuutta ja nähdäksemme, millä osa-alueilla on merkittävää vaikutusta huomisen työympäristöihin. Kysymyksiämme ovat: miksi, miten ja millä tavoin ihmiset työskentelevät, tapaavat ja oppivat tulevalla vuosikymmenellä? Olemme analysoineet tietoja järjestelmällisesti kysymys kysymykseltä ja markkina-alue markkina-alueelta löytääksemme yhteisen nimittäjän odottamillemme muutoksille. Trendiraporttimme ovat seurausta tästä trendien tunnistamisesta.

KINNARPSIN TRENDIRAPORTTI 1

8 MUUTOSTA, JOILLA ON VAIKUTUSTA HUOMISEN TYÖympäristööN

Havainnollistamme ensimmäisessä trendiraportissamme erityisen tärkeinä pitämiämme muutoksia työpaikalla. Tärkeimpiä muutosten taustalla olevia liikkeellepanevia voimia ovat uusi teknologia, uudet arvot, globalisaatio ja siirtyminen kohti ajattelutaloutta. 

Lataa koko raportti

KINNARPSIN TRENDIRAPORTTI 2

TYÖ- ja elinympäristön design MONIMUOTOISuuden ajassa

Yksi ensimmäisen trendiraporttimme kahdeksasta muutoksesta oli pintasuunnittelusta muotoiluajatteluun. Päätimme tutkia aihetta lisää toista raporttiamme varten suorittamassamme trenditutkimuksessa. Tärkein kysymyksemme kuului: Mitkä ovat monimuotoisen vuosikymmenen työympäristösuunnittelun mahdollisuudet?

Lataa koko raportti

KINNARPSIN TRENDIRAPORTTI 3

TULEVAISUUDEN OPPIMISYMPÄRISTÖJÄ muovaavat trendit

Olemme koonneet kolmanteen trendiraporttiimme kymmenen Kinnarps FutureLabin tutkimukseen, haastatteluihin ja työhön pohjautuvaa pääasiallista trendiä, jotka tulevat vaikuttamaan ja muovaamaan Pohjoismaiden oppimisympäristöjä aina vuoteen 2025 asti. 

Lataa koko raportti

TEHTÄVIEN MUKAINEN TYÖSKENTELY - INSIGHT RAPORTTI

Agile Working: suunnitelmasta käytännöksi

Osana Kinnarps Next Office® konsultaatiota, olemme kartoittaneet yli 5300 työntekijän työtapoja yli 60 asiakasyrityksessämme Euroopassa löytääksemme vastauksia siihen, mille tehtävien mukainen työnteko näyttää kun se jalkautuu suunnitelmista käytännöksi.

Download full report