MONIPAIKKAISTA TYÖNTEKOA VALOTTAVAT RAPORTIT 2018

TEORIA TEHTÄVIEN MUKAISEN TYÖNTEON EDUISTA TIEDETÄÄN JO. ENTÄPÄ KÄYTÄNNÖT?

Insight-raportti on koostettu vastauksista, jotka saatiin 5300 työntekijältä, jotka työskentelevät 60 yrityksessä ympäri Eurooppaa. Raporttimme antaa ainutlaatuisen poikkileikkauksen siihen mitä tapahtuu kun Tehtävien mukainen työtapa siirtyy paperilta käytännöksi.

TÄHÄN RAPORTTIIN LIITTYVÄT KYSYMYKSET SISÄLSIVÄT SEURAAVAT ASIAT: 

AIKA VALITA

Kun luodaan mahdollisuus aktiivisempaan, tehtäviin perustuvaan työntekoon monitilassa, missä työntekijät oikeasti työskentelevät? Onko henkilökohtainen työpiste edelleen suosituin?

MULTI-TASKING

Kuinka suuri osuus työpäivästä kuluu kokouksissa, puheluiden parissa ja entäpä keskeytykset? Mitä tavanomaiseen työpäivään oikeasti sisältyy?

ISTU, SEISO

Paljon on jo tehty seisten työskentelyn terveys- ja hyvinvointivaikutusten hyväksi, jatkuvan istumisen asemesta. Mutta kuinka paljon ajastamme todellisuudessa  istumme monitilatoimistossa, jossa paikkoja on tarjolla eri työtehtäville?

MITEN KÄVI?

Kun yritys on uudistanut työympäristönsä tehtävien mukaiseksi, miten henkilökunta vastaa? Onko uusi työympäristö heidän mielestään toimivampi ja parempi?

Lataa toimialakohtainen raportti täyttämällä alla oleva lomake

(Saat näkyviin toimialakohtaiset raportit joista voit valita. Raportit ovat englanninkieliset.)

 

Rastittamalla kohdan "Kyllä", hyväksyn, että Kinnarps käsittelee henkilötietojani lain mukaisesti Tietosuojaselosteessa kerrotulla tavalla.