One size ei sovi kenellekään

Inclusive design keskittyy monimuotoisuuteen. Siinä on kyse joustavien ja houkuttelevien työympäristöjen luomisesta. Kokonaisvaltaisuudesta, joka antaa organisaatioille mahdollisuuksia säilyttää ja löytää osaavat työntekijät.

mukautettu ihmisille, eikä päin vastoin

Tänä päivänä on tärkeää suunnitella työympäristöt sopimaan yhä monimuotoisemmalle joukolle työntekijöitä. Jotta tiimi voisi toimia täydellä teholla, on jokaisen kyettävä käyttämään osaamistaan parhaalla tavalla riippumatta iästä, sukupuolesta, painosta, pituudesta tai kielestä. Tästä syystä suunnittelu on aloitettava ääripäistä, eikä pidä tuijottaa vain keskivertoa, kun suunnitellaan toimivia työympäristöjä.

"Nyt on tärkeämpää kuin koskaa kalustaa työympäristöt vastaamaan monenlaisten työntekijöiden toiveisiin"

Kehitämme tuotteitamme ja kalusteratkaisujamme läheisessä yhteistyössä tutkijoiden, arkkitehtien, suunnittelijoiden ja ergonomian asiantuntijoiden kanssa. Esimerkkeinä tuotteista, joissa inclusive design on vahvasti läsnä ovat korkeussäädettävät työpöydät sekä monipuolisesti säädettävät työtuolit. Niiden helposti omaksuttavat säätöominaisuudet muokkaavat tuotteen yksilöllisesti sopivaksi.