Turvallinen paluu toimistoon

Eristäytymisen aika alkaa jo lähestyä loppua, mutta fyysisen etäisyyden pito tosiin ihmisiin ja erityisen varovaisuuden noudattaminen ovat todennäköisesti jäämässä voimaan joksikin aikaa – erityisesti työympäristöissämme. Näemme viisi asiaa, joihin yritysten kannattaa kiinnittää huomiota:

Osallistaminen

Kuinka tiedotatte uusista säännöistä koko henkilöstöllenne? Onko olemassa menettelytapa palautteen antamiseen, jos nousee turvallisuuteen liittyviä huolen aiheita?

Sisustus ja sijoittelu

Miten voit uudistaa työympäristön layoutin, jotta fyysisen etäisyyden pitäminen on mahdollista? Voitko muuttaa yhteisten tilojen käyttötarkoitusta, jotta nihin saisi sijoitettua työpisteitä?

Kalusteet

Voiko kalusteitasi puhdistaa helposti? Onko käytössä joustavat kalusteet, jotka mukautuvat toimiston uuteen layoutiin?

Hygienia

Oletko varustautunut puhdistamaan ja desinfioimaan toimistotilat? Voitko ottaa käyttöön työskentelytapoja, jotka eivät edellytä kosketusta?

Työkulttuuri

Voitteko käyttää videoneuvotteluja välttääksenne ruuhkaa kokoustiloissa? Onko mahdollista porrastaa työaikaa, jotta useampi työntekijä voi käyttää toimistoa?

Ota käyttöösi Safe Office -opas

Kinnarpsilla on "Turvallinen paluu toimistoon - SAFE OFFICE" -materiaali, joka antaa ohjeita työympäristön parantamiseksi. Auttaa muistamaan ne asiat, jotka tulee ottaa huomioon työympäristön uudistamisessa, jotta fyysisen etäisyyden toteutuminen olisi tiloissa luontevaa. Suunnitellut layout-mallit näyttävät miten tilaa voi muunnella. Materiaalissa on myös vinkkejä ja kalustamisideoita, joiden avulla investoinnin voi kohdistaa oikeanlaisiin, joustaviin kalusteratkaisuihin.

 

Lue vinkit ja ohjeet >>

Ota käyttöösi Safe Office -opas