VAPAUS VALITA SOPIVA TYÖPISTE

Vaihdellen parempi ergonomia ja viihtyisyys

 

Työ ei ole enää paikka, johon mennään. Työ on sitä mitä teet. Yksin ja yhdessä muiden kanssa. Työtehtävien ja tekniikan mukana muuttuvat myös tarpeemme – päivän mittaan ja projektien vaihtuessa.

Sen sijaan, että olisit sidottu yhteen kiinteään työpisteeseen, voit liikkua useiden, ergonomisesti oikeiden työympäristöjen välillä, jotka on optimoitu eri työtehtäviä varten. Kun voit itse päättää, haluatko tehdä töitä yksin vai yhdessä muiden kanssa, voit hyvin ja työsi tulokset ovat parempia.  

VIISI ERGONOMISTA TYÖYMPÄRISTÖÄ

1.

Työpiste keskittyneeseen työskentelyyn

Että "saisi olla rauhassa" on monen työvaiheen perustarve. Ehkä tarvitset keskittymisrauhaa ajattelutyöhön tai syventyäksesi materiaaliin? Rajattu työpiste ja riittävän kokoinen työtaso, ergonominen työtuoli ja seinäkkeet, jotka erottavat tilan muusta ympäristöstä ja vaimentavat ääntä, auttavat keskittymään sekä puhumaan tärkeitä puheluita.

2.

Rennot kokoustilat

Onko sinulla idea, jonka haluaisit jakaa toisten kanssa? Vai onko ongelma, joka pitäisi ratkaista? Nopea ajatusten vaihto kollegan kanssa voi olla monesti hyvä ratkaisu. Paikka pikaisiin ja rennompiin kohtaamisiin voi muodostua mukavista, sermein rajatuista istuimista, jotta voit käydä keskustelua häiritsemättä muita. Paikasta olisi hyvä löytyä myös työpöytä tai työtaso jossa voi käyttää tietokonetta ja pyörittää papereita. Työympäristön on hyvä olla tunnelmaltaan muusta tilasta rajattu, mutta myös avoin, jotta toisetkin voivat tulla ja osallistua keskusteluun.

3.

Yhteisölliset tilat toimistossa

Joskus on kiva puhua muustakin kuin työstä. Kahvitila - avoin ja kutsuva, jossa on kauniit istuimet ja joustavat pöytätasot - virkistävä ympäristö joka antaa energiaa ja tarjoaa paikan spontaaneille keskusteluille ja kokouksille. Suuret pöytäpinnat soveltuvat kokoustamiseen ja työskentelyyn jos haluaa istahtaa tilassa pitempäänkin.

4.

Kokoushuoneet pieniin ja suuriin palavereihin

Kokous on moottori joka ohjaa työtä eteenpäin. Sisustamalla mukavia kokouspaikkoja jotka muodostavat tilan tilassa, voi kannustaa sekä suunniteltuihin että spontaaneihin neuvotteluihin. Vaihtele tilojen kokoa, jotta saatavilla on vaihtoehtoja erilaisiin tarpeisiin. Korkeat selkänojat jotka rajaavat tilaa, hyvät työskentelytasot, sopiva valaistus ja tarvittavat liitännät antavat mahdollisuudet tehokkaaseen ja luovaan kokoukseen.

5.

Projektitilat

Yhä enemmän työtehtäviä tehdään projekteissa. Joustavien kalusteiden avulla voi luoda tilan ryhmille - projektin ajaksi tai koko päiväksi. Lähde liikkeelle seinäkkeistä, jotka rajaavat tilan huoneen omaisesti. Keskelle voit sijoittaa suuren pöytäpinnan IT ja virtaliitäntöineen. Täydennä istuimilla kuten sohvilla tai tuoleilla sen mukaan miten ryhmä työskentelee. Voit valita myös ratkaisun, jossa työtila mudostuu seinäkkeen ulkoseinälle, esim. työtason ja työtuolien avulla. Lisätila tarjoaa vielä enemmän valinnan varaa ja avaa tilan keskusteluille sekä ympäröivään työtilaan.

"Ergonomiset tuotteet ja ratkaisut luovat inspiroivan ja terveellisen työympäristön. Se vahvistaa yrityksen brändiä ja tekee helpommaksi houkutella uusia työntekijöitä."

Nämäkin ovat osa ergonomiaa

ääni

Melu voi olla kaikkein häiritsevin tekijä nykyisessä toimistossa. Suunnittelemalla akustiikkaratkaisut ja rauhalliset ympäristöt, voi vähentää stressiä ja parantaa keskittymistä. Esim. The British Council of Offices on laskenut, että parempi akustiikka voi kasvattaa tuottavuutta UK:n yrityksissä jopa kaksi prosenttia!

valo

Vilkkuva tai liian hämärä valaistus voi haitata työntekoa ja hyvinvointia. Varmista, että joustavat ja moduuleista muodostuvat kalusteryhmät saavat riittävästi valoa katosta - tai varusta ne hyvillä työpistevalaisimilla, joko pöytäpinnoilla tai kalusteissa. Valonlähde tulisi olla suojattu niin, ettei se heijastu ikävästi.

kasvit

Kasvit kuuluvat työympäristöön ja ovat kauniita katsella. Ne rauhoittavat ja vähentävät stressiä. Lisäksi, ne lisäävät happipitoisuutta huoneilmassa sekä luovat paremman kosteuden.

joustava Fields

Fields on Kinnrpsin joustava kalustesarja erilaisiin työympäristöihin. Moduuleista koostuva järjestelmä yhdistää yksilötyön sekä tiimityön tehokkaalla ja inspiroivalla tavalla.

Lue lisää

Kinnarps Next Office®

Next Office on Kinnarpsin prosessi uudenlaisille työympäristöille. Yhdessä asiakkaan kanssa kartoitamme ja käymme läpi organisaation tarpeet ja työntekijöiden työn tarvitsemat varusteet.

Lue lisää

Haluatko tietää lisää?

Ota yhteyttä