Viisi askelta ihanteelliseen kokoustilaan

Tiesitkö että sisustussuunnitelma vaikuttaa mielialan lisäksi käytökseesi? Seuraa näitä askeleita ja pian olet luonut ihantellisen kokoustilan!

1.

Jos aistimme hallitsevamme tilannetta, voimme paremmin. Jopa se, että voi itse säätää tilan lämpötilaa tai valaistusta, voi merkitä paljon hyvinvoinnille.

2.

Yllättäen ovi aukeaa ja sisään astelee kolme kollegaa jotka ovat unohtaneet vastata kokouskutsuun... Tuntuuko tutulle? Jos panostat valaistukseen, siirreltäviin kalusteisiin, voit minimoida stressin muuntamalla tilan nopeasti tilanteen vaatimalla tavalla.

3.

Pyöreät pöydät ovat tasapuolisia, Oregonin yliopiston tekemän tutkimuksen mukaan - ja toimivat paljon paremmin luovissa keskusteluissa. Syy tähän on se, että kaikki osallistujat ovat samalla viivalla, katsekontaktissa muiden kanssa. Vertaa tätä tilanteeseen, jossa johtaja istuu pöydän päädyssä - jolloin hän on ainoa, jolla on katsekontakti toisten kanssa.

4.

Älä ylikalusta! Moni meistä stressaantuu jos tilat ovat ahtaat ja niihin täytyy sulloutua muiden työkavereiden kanssa. Yritä luoda mahdollisimman paljon vapaata tilaa.

5.

Vaikka sinulla olisi kaikkein tuoreimmat teknologiset laitteet, älä aliarvioi vanhanaikaisen kirjoitustaulun merkitystä. Voit kirjoittaa, piirtää ja sutata vapaasti. Se tuo liikettä ja energiaa huoneeseen.